Wonderwave

Vedlikehold

WordPress vedlikehold

Hold nettstedet ditt i gang med våre ekspert WordPress-vedlikeholdstjenester. La oss håndtere oppdateringer, sikkerhetskopier og sikkerhet for deg!

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS

PLANER

Fleksibel prissetting
skreddersydd til dine behov

Nivå 1

kr 1 050,-

MÅNEDLIG

Nivå 2

kr 3 160,-

MÅNEDLIG

Nivå 3

kr 6 330,-

MÅNEDLIG

HVA ER INKLUDERT I ALLE PLANER
INFORMASJON

Ekspert WordPress-vedlikeholdstjenester

Ikke la et utdatert nettsted avvise potensielle kunder. Våre omfattende WordPress-vedlikeholdstjenester holder nettstedet ditt friskt og sikkert. Vi kjører et  sømløst løp, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din. Vi vil håndtere oppdateringer, sikkerhetskopier og sikkerhet, samt hjelpe deg med å holde nettstedets design/innhold oppdatert. Med vår hjelp trenger du aldri å bekymre deg for nettstedet ditt igjen. Finn trygghet i å vite at nettstedet alltid er i gode hender, noe som gir deg tid til å fokusere på å drive virksomheten din.

 
Vanlig programvare, plug-in og sikkerhetsoppdateringer

Regelmessig programvare, plugin og sikkerhetsoppdateringer er avgjørende for å sikre at nettstedet ditt alltid er oppdatert og sikkert. Disse oppdateringene fikser kjente sårbarheter, legger til nye funksjoner og forbedrer ytelsen, slik at nettstedet ditt alltid kan være på sitt beste.

Sikkerhetskopier for å beskytte nettstedet ditt mot tap av data

Regelmessig sikkerhetskopiering av nettstedet ditt er avgjørende ved tap av data. Vår WordPress-vedlikeholdsplan inkluderer regelmessige sikkerhetskopier for å sikre at nettstedet ditt og dets data er trygge og sikre.

Overvåkingssystemer for å varsle oss om potensielle problemer

Våre overvåkingssystem er konstant på utkikk etter potensielle problemer, og sikrer at eventuelle problemer med nettstedet ditt blir identifisert og løst før de blir et problem.

Webdesign og innholdsoppdateringer

Nettsidedesign og innhold trenger regelmessige oppdateringer for å holde kundene engasjert, vedlikeholdsplanene våre inkluderer design og innholdsoppdateringer for å sikre at nettstedet ditt forblir oppdatert og interessant.

Oppetidsovervåking

Oppetid er avgjørende for nettstedet ditt, vedlikeholdsplanene våre inkluderer oppetidsovervåking for å sikre at nettstedet ditt alltid er online og tilgjengelig for besøkende og kunder.

Ytelsesoptimalisering

Ytelsesoptimalisering sikrer at nettstedet ditt lastes raskt og effektivt, og gir de besøkende en sømløs nettleseropplevelse. Vårt team av eksperter bruker teknikker som bildeoptimalisering, filkomprimering og nettleserbufring for å holde nettstedet ditt i gang på sitt beste.

Skanning av skadelig programvare og sikkerhet

Hold deg trygg med skadelig programvare og sikkerhetsskanninger. Teamet vårt vil gjennomføre regelmessige skanninger for å oppdage og fjerne skadelig programvare eller sårbarheter på nettstedet ditt, og beskytte virksomheten din og kundene dine.

Automatiske plugin-oppdateringer

Spar tid og bekymre deg mindre med automatiske plugin-oppdateringer, ekspertene våre vil håndtere denne oppgaven for deg og sørge for at nettstedet ditt er oppdatert med de nyeste funksjonene og sikkerhetsoppdateringene.

Databaseoptimalisering

Hold nettstedet ditt i gang med vår databaseoptimaliseringstjeneste. Teamet vårt vil rense og optimalisere nettstedets database for å forbedre ytelsen og hastigheten.

Ekspertstøtte og feilsøking

Vårt team av eksperter er alltid klare til å hjelpe, med ekspertstøtte og feilsøking kan du ha trygghet i å vite at eventuelle problemer vil bli håndtert raskt og effektivt, slik at nettstedet ditt holdes i gang.

Tilpassede løsninger for ditt nettsteds spesifikke behov.

Våre skreddersydde løsninger vil imøtekomme nettstedets spesifikke behov, vi samarbeider med deg for å forstå dine forretningsmål og skreddersy tjenestene våre for å sikre at nettstedet ditt er optimalisert og yter best mulig.

Hva skjer med en nettside som ikke er oppdatert?

Generelt sett er det tre hovedting som skjer med nettsteder som ikke er oppdatert og vedlikeholdt. Et utdatert nettsted vil få mindre trafikk fra søkemotorer, nettstedet vil være tregere, og risikoen for hackerangrep og nedetid øker. I tillegg gir en utdatert nettside et dårlig førsteinntrykk som kan skremme bort dine potensielle kunder.

Mindre trafikk

Redusert synlighet på Google fører til redusert trafikk på nettstedet ditt. Potensielle kunder som søker etter dine produkter/tjenester vil ende opp hos konkurrentene dine. Ingen trafikk er lik ingen salg!

Konsekvenser:

 • Lavere rangering for viktige søkeord
 • Redusert trafikk fra Google
 • Potensielle kunder finner deg ikke
Tregere nettside

En treg nettside påvirker brukeropplevelsen for de besøkende. Alt må skje raskere, og på internett er konkurrentene dine bare et klikk unna. I dag er det forventet at alle nettsteder lastes på under 3 sekunder.

Konsekvenser:

 • Dårlig brukeropplevelse
 • Potensielle kunder velger en konkurrent
 • Færre konverteringer
Risiko for hackingangrep

Utdatert programvare og mangel på systemoppdateringer gjør nettstedet til et enkelt mål for uautoriserte personer som kan ta kontroll over nettstedet. Nettsteder uten gyldig SSL-sertifikat er utsatt for ekstra risiko.

Konsekvenser:

 • Spam og uønskede e-poster
 • Økt risiko for nedetid og virus
 • Nettstedovertakelse av uautoriserte parter.

6 fordeler ved å la andre administrere og oppdatere nettstedet ditt

Nettstedet ditt er et avgjørende verktøy for virksomheten din, men det kan være tidkrevende og overveldende å vedlikeholde. La andre administrere og oppdatere nettstedet ditt. Dette vil gi en rekke fordeler for virksomheten din, fra å frigjøre tid til å sikre at nettstedet ditt alltid gir et godt førsteinntrykk.

Mindre stress og mer tid

Vi har som mål å frigjøre mer tid for bedriftseiere ved å hjelpe til med den daglige driften og vedlikeholdet av nettsider.

Fokuser på viktige oppgaver

La dine ansatte bruke tiden sin på det de utmerker seg på, med å bruke for mye tid og middelmådige resultater ender opp med å koste selskapet dyrt i det lange løp.

Uanstrengt innholdspublisering

Du kan enkelt sende oss en e-post med endringene du ønsker å gjøre på nettsiden din og vurdere jobben som utført, kort tid etter at innholdet blir publisert.

Oppdatering av eksisterende innhold

Har du en ny ansatt? Eller nye produkter/tjenester? Vi holder nettstedet ditt oppdatert med din bedrifts vekst.

Et feilfritt førsteinntrykk

Nettsteder blir raskt utdaterte hvis de ikke vedlikeholdes på riktig måte. En WordPress vedlikeholdsavtale sikrer at nettstedet ditt alltid vil gjøre et godt førsteinntrykk.

Eksperthjelp

Ikke for å skryte, men vi er virkelig dyktige på WordPress, det er det vi gjør hver dag, vedlikehold av nettsider er vår ekspertise.

Typiske oppgaver du ikke lenger bør tenke på:

FORNØYDE KUNDER

Wonderwave har betydelig
innvirkning
på menneskers liv

FAQ

Finn svar
til WordPress-vedlikehold

WordPress Maintenance er en tjeneste som bidrar til å holde nettstedet ditt oppdatert, sikkert og kjører problemfritt. Dette inkluderer programvare- og plugin-oppdateringer, sikkerhetsovervåking, sikkerhetskopier og ytelsesoptimalisering.

Hyppigheten av vedlikehold er vanligvis tilpasset kundens behov, men det utføres vanligvis på ukentlig eller månedlig basis.

Vår vedlikeholdspakke inkluderer tjenester som programvare, plugin- og temaoppdateringer, sikkerhetsovervåking, sikkerhetskopier og ytelsesoptimalisering. I tillegg kan vi inkludere tjenester som design- og innholdsoppdateringer, oppetidsovervåking, skadelig programvare og sikkerhetsskanninger og ekspertstøtte.

Du kan be om følgende oppgaver:

 • Retting av nettstedsfeil
 • Plugin-oppdateringer
 • Oppsett av sikkerhetsfunksjoner
 • Integrering av nettsted med tredjepartsverktøy
 • Oppdatering av nettstedinnhold
 • Legger til nytt blogginnlegg
 • Optimalisering av nettstedhastighet
 • Sikkerhetskopiering av nettsted
 • Kontroller ødelagte koblinger og 404-feil
 • Google Analytics-oppsett
 • Oppsett av Google Search Console
 • Google Tag Manager-oppsett
 • Oppsett av traktanalyse
 • Facebook Pixel-oppsett
 • Betalingsintegrasjon
 • Oppsett av samtykke for informasjonskapsler

Hvis du ikke finner forespørselstypen din her, bestill en samtale med oss for å finne ut mer.

WordPress-vedlikehold kan være til nytte for virksomheten din på mange måter, som å øke nettstedets hastighet og ytelse, holde nettstedet ditt sikkert å sørge for at nettstedet ditt alltid er oppdatert. Noe som igjen kan føre til bedre søkemotorrangeringer og økt kundeengasjement.

Å ikke vedlikeholde WordPress-nettstedet ditt kan føre til sikkerhetssårbarheter, økt risiko for nedetid og redusert ytelse på nettstedet. Det kan også få nettstedet ditt til å virke utdatert, noe som kan skremme bort potensielle kunder.

BOOK ET MØTE MED OSS

La oss starte med å sikre at nettstedet ditt alltid kjører på sitt beste

HVA VI GÅR GJENNOM PÅ MØTE

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS