Wonderwave

UTVIKLING

WordPress utvikling

Vi bygger svært funksjonelle WordPress-nettsteder for våre kunder. Vi leverer rask lasting, optimalisert innholdsstyring, teknisk stabilitet og effektiv ytelse.

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS

INFORMASJON

Veksten for digitale produkter med kraftig WordPress-utvikling

WordPress er det mest brukte innholdsstyringssystemet i verden, og det fortsetter å vokse i popularitet hvert år. Vi samarbeider med kunder for å lage nettsider av høy kvalitet som kan inneholde widgets og plugins, sammen med interaktive temaer og oppsett.

Bloggoppsett og utvikling

WordPress er det beste innholdsstyringssystemet som er tilgjengelig, og vi kan hjelpe deg å lære hvordan du kan gjøre nettstedet ditt så effektivt som mulig. Har du spørsmål om domener eller skytjenester? Vi kan hjelpe!

Utvikling av tilpasset plugin

Trenger du tilleggsfunksjoner på WordPress-siden din? Våre WordPress-tilpassede plugin-utviklere er klare til å bryte kjedene som begrenser virksomhetens vekstpotensial med eksisterende plugins og hjelper deg å utvide.

Tema design og utvikling

Når din visjon er forskjellig fra andres, hvorfor skal WordPress-temaet ditt være det samme? Utviklerne våre forstår at det å reflektere din visjon, idé og utfordring på nettstedet ditt vil få kunden til å føle seg mer tilkoblet.

WordPress Site Migration

Vårt team av eksperter er her for å hjelpe deg med å flytte nettstedet ditt fra enhver eksisterende plattform til WordPress. Vi vurderer dine krav og markedstrender grundig. Dette gjør vi for å sikrer at migreringen av nettstedet ditt blir vellykket. Vi kan hente innhold lagret i databaser eller hjelpe deg med å konvertere PSD-temaer til WordPress-temaer.

Sikkerhet og vedlikehold

Ytelse, sikkerhet og vedlikehold er tre pilarer som gir et solid grunnlag for nettstedet ditt. Supportteamet vårt leverer optimalisert kode, men det er viktig å analysere nettstedet med jevne mellomrom for å unngå hastighetsproblemer og opprettholde en jevn flyt på WordPress-siden. Wonderwave tilbyra alle disse sikkerhets- og vedlikeholdstjenestene.

API-integrasjon og konsultasjon

Trenger du hjelp med WordPress-bloggutvikling, nettstedideering, nettstedstrategi, eller trenger du bare noen ekstra bloggfunksjoner?  Vi er her for å nå dine mål om å øke konverteringene ved å integrere å tilpasse WordPress-nettstedet ditt. Ekspertene våre tilbyr gratis konsultasjoner for å diskutere hva som kan hjelpe deg med å øke konverteringen, inkludert ekstra funksjonalitet.

WORDPRESS

Fordeler med
WordPress plattform

Enkelt og greit

WordPress er en enkel, brukervennlig, kostnadseffektiv og åpen kildekode-løsning for å lage nettsider.

Enkel administrasjon

WordPress tilbyr en nettverksfunksjonalitet, som lar deg administrere flere nettsteder fra én installasjon.

Attraktivt design

Moderne WordPress-maler tilbyr attraktive design for din bransje med rask lastetid for bedre brukeropplevelse.

Egendefinerte plugins

Enkel å installere plugins forbedrer basisfunksjonaliteten, noe som gjør WordPress til et svært fleksibelt innholdsstyringssystem.

Brukerroller

Brukere blir tildelt roller som er knyttet til spesifikke tillatelser. Dette begrenser forvirring og gir administratorer et enkelt grensesnitt for å administrere innhold.

Kundeopplevelse

WordPress-plattformen tilbyr en responsiv struktur som gir brukerne den beste kundeopplevelsen.

Innholdsdeling

WordPress lar deg enkelt dele innhold på sosiale medier ved å tilby widgets, plugins m.m.

Tredjepartsressurser

WordPress API-integrasjoner tilbyr en enkel måte å koble WordPress-nettstedet ditt med andre populære teknologier.

SEO-optimalisering

WordPress hjelper deg med å oppnå gode søkemotorrangeringer og høye trafikkvolumer. Den er fullstendig tilpassbar for dine spesifikke behov.

FORDELER

Wonderwave hjelper
ditt team til suksess

Skaler din bedrift

Våre designere skaper brukeropplevelsen, utviklerne gjør den til virkelighet. Sammen kan vi skalere virksomheten din til nye høyder.

Øk bedriftens kapasitet

Effektiviser din bedrift og dine team gjennom økt kompetanse og effektiv bemanning. Kunnskap er ferskvare, Wonderwave er bakeren.

Bevege til handling

Kreativitet blomstrer i trygge omgivelser og en god porsjon intellektuellstimuli. Motiverte team kan oversette konseptene sine til konkrete varer og tjenester. 

Godt samarbeid

Vi har en plattform og et rammeverk som forenkler og effektiviserer all kommunikasjon i teamet ditt. Våre prosjektledere fasiliterer alle kreative prosesser.

Ingen ansettelser, ingen ansvar

Velg hvem du vil jobbe med, når du vil jobbe og mengden arbeid du vil ha gjennomført. Spar penger og tid med vår skalerbare bemanningsløsning.

Prosjektledelse

Våre prosjektledere følger deg gjennom  hele leveransen. Prosjektlederen er din sparringspartner som sikrer kvalitet og at alle krav blir oppfylt. Fra tanke til produkt.

FORNØYDE KUNDER

Wonderwave har betydelig
innvirkning
på menneskers liv

FAQ

Finn svar
til WordPress utvikling

Nettstedutvikling er prosessen med å designe, konstruere, administrere nettsteder og nettapplikasjoner som er tilgjengelige online å opererer gjennom en nettleser. Det kan imidlertid også innebære databaseadministrasjon, webutvikling og webdesign.

Utvikling og utforming av nettsteder hjelper til med å fremme en bedrifts merkevare. For å nå et bredere publikum og produsere flere potensielle kunder eller forbrukere, må en nettside være godt designet. Du kan samle inn å lese kundeanmeldelser av dine varer og tjenester langt raskere å mer praktisk ved å bruke et nettsted.

Nettstedet ditt fungerer som en digital butikkfront for varene og tjenestene du leverer. De fleste av dine forretningsinteraksjoner vil finne sted der.  Nettstedet ditt kan effektivt hjelpe deg med å oppnå alle dine markedsførings- og kommersielle mål når vi sammen har gjennomgått og tilført en rekke komponenter i den digitale markedsføringsstrategien.

Wonderwave tilbyr eksepsjonelle og unike tjenester for nettstedbygging, sammenlignet med andre selskaper. De aller fleste tilgjengelige nettutviklingstjenester er enten ute av stand til å tilfredsstille det høye volumet samt forventningene som trengs for å møte behovene til dagens marked. Vi ser også at det produseres konsepter som ikke ser ut til å stemme overens med merkevarens identitet. For å løse disse problemene tilbyr Wonderwave et talentfullt kreativt team med prosjektledere, designere, utviklere og markedsførere som bruker en samarbeidsplattform for å orientere, overvåke å gi løpende tilbakemeldinger i prosjektene.

BOOK ET MØTE MED OSS

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg med WordPress-utvikling

HVA VI GÅR GJENNOM PÅ MØTE

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS