Wonderwave

SKYHOSTING

WordPress hosting

Wonderwaves administrerte WordPress-hosting er designet for sikkerhet, hastighet og ytelse. Plattformen vår støttes av ekspertingeniører, som gir topp ytelse og ekspertstøtte.

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS

PLANER

Fleksibel prissetting
skreddersydd til dine behov

Nivå 1

kr 1 050,-

MÅNEDLIG

99,9 % oppetidsgaranti

Nivå 2

kr 1 680,-

MÅNEDLIG

99,9 % oppetidsgaranti

Nivå 3

kr 3 800,-

MÅNEDLIG

99,9 % oppetidsgaranti

Nivå 4

kr 6 970,-

MÅNEDLIG

99,9 % oppetidsgaranti

HVA ER INKLUDERT I ALLE PLANER
INFORMASJON

Vekst for nettsider med Managed WordPress Hosting

I løpet av de siste årene har hastighet blitt en stadig viktigere faktor i søkerangeringer og konverteringsfrekvenser. Uansett hvilket innhold du lager, uansett hvilken plattform du jobber på, er det avgjørende at publikum kan oppleve innholdet ditt så raskt som mulig.

Wonderwave hjelper bedrifter med å drive raskere nettsider og gi bedre brukeropplevelser, noe som resulterer i økt salg.

Hastighetsbesatt infrastruktur

Vi bruker Google Cloud Platforms premium tier-nettverk, de beste C2-maskinene, og reduserer ventetiden ytterligere ved å hoste nettstedet ditt på en WordPress-skyserver i et datasenter nærmest nettrafikken din (vi har 35 som strekker seg over 5 kontinenter).

Omfavn den voksende trafikken på WordPress-nettstedet

Når trafikken til butikken din øker, bør vertsplanen din være i stand til å håndtere økningen i belastningen. Hvis du velger en WordPress-beholderbasert vert, vil du oppleve jevn seiling når nettstedet ditt plutselig blir mer populært.

Iscenesettelsesmiljø inkludert

Wonderwave tilbyr et gratis oppsamlingsmiljø for hver WordPress-installasjon. Dette lar deg teste WordPress-nettstedet ditt med nye WordPress-versjoner og plugins, samt kodeendringer, før du skyver dem til live-siden.

Caching på servernivå

Du kan fokusere på det som betyr noe – virksomheten din – vel vitende om at bufferløsningen vår er konstruert for å skalere. Vår raske caching på servernivå inkluderer regler for å sikre riktig WordPress-funksjonalitet, med visse sider som handlekurv, min konto og kassen ekskludert fra bufring.

Høy ytelse og
HTTP/3-aktivert CDN

Wonderwave er drevet av Cloudflare, noe som betyr at innholdet i butikken din leveres fra Cloudflare-servere plassert over 200+ byer rundt om i verden, noe som sikrer at de besøkende er nærmere dem.

Opplever du ytelsesproblemer?

Vårt ekspertteam hjelper deg med å overvåke ytelsen til WordPress-nettstedet ditt. Dette kan hjelpe deg å identifisere årsaken til at betalingsgatewayen tar timeout, se hvordan MySQL-spørringer og AJAX-anrop bremser nettstedet ditt. Det gir mulighet til å finne ut hvilke WordPress-tillegg som bremser WordPress-nettstedet ditt.

Nettstedets
sikkerhet er viktig

Wonderwave er en administrert WoooCommerce-vertsleverandør som hjelper deg med å holde dine økonomiske transaksjoner, personlig identifiserbar informasjon og bedriftens omdømme sikker.

Cloudflare Enterprise-grade brannmur og DDoS-beskyttelse

To brannmurer og førsteklasses DDoS-beskyttelse holder ondsinnet trafikk i sjakk, slik at du kan sove rolig. La vårt ekspertteam administrere alle aspekter av din WooCommerce-butikk.

Automatiske sikkerhetskopier og 24/7/365 støtte

Vi implementerer automatiske daglige sikkerhetskopier for å sikre at e-handelsdataene dine er trygge og sikre. Hvis det oppstår et problem, er vårt ekspertstøtteteam tilgjengelig 24/7/365.

Hyppige oppetidskontroller for trygghet

Vi overvåker nettstedet ditt hvert annet minutt, totalt 720 ganger per dag. Hvis det er et problem med nettstedet ditt, vil ingeniørene våre bli varslet og feilsøke umiddelbart.

Å migrere nettstedet ditt til Wonderwave vil gi deg en hastighetsøkning på 20 %

I løpet av en tremåneders periode målte Wonderwave 3200+ migrasjoner. I gjennomsnitt fikk klientnettsteder 20 % raskere lastetider ved å bytte til Wonderwave. Se hvor raskt nettstedet ditt kan kjøre og hvor tregt konkurransen er:

FORNØYDE KUNDER

Wonderwave har betydelig
innvirkning
på menneskers liv

FAQ

Finn svar
til WordPress Hosting

WordPress-hosting eliminerer all den tekniske hodepinen som følger med å sette opp et nettsted. WordPress-hosting er en type webhotell som gir servere og ressurser spesifikt optimalisert for WordPress-nettsteder.

For å bygge et profesjonelt nettsted med WordPress, trenger du en av våre WordPress-vertsplaner . Hosting er stedet der alle filene til nettstedet ditt er lagret. Hver nettside og nettbutikk bruker en hostingleverandør.

Nye bedrifter som trenger en fersk WordPress-installasjon, eller etablerte og voksende nettsteder, vil kanskje skalere opp nettvirksomheten sin ved å forbedre nettstedhastigheten å bedre beskyttelse.

Våre team prioriterer ytelsen til WordPress-nettsteder. Våre kunder velger oss fremfor våre konkurrenter på grunn av dette å vi har bevist det gang på gang gjennom vårt arbeid. Vi jobber utelukkende med Google Cloud Platform og følger nøye med på deres nylig utgitte infrastruktur. Vi holder oss på toppen av den siste utviklingen der slik at vi kan flytte grensene for arbeidet vårt.

BOOK ET MØTE MED OSS

La oss begynne å optimalisere WordPress-nettstedet ditt ved å velge en raskere hosting

HVA VI GÅR GJENNOM PÅ MØTE

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS