Wonderwave

UTVIKLING

WooCommerce utvikling

Oppgrader ditt nåværende WordPress-nettsted til en skalerbar og tilpassbar e-handelsbutikk ved å dra nytte av WooCommerce.

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS

INFORMASJON

Vekst for digitale produkter med kraftig WooCommerce-utvikling

Våre WooCommerce-fagfolk har en dyp brønn av ekspertise for å lage SEO-vennlige nettsteder med høy ytelse. Vi tilbyr kostnadseffektive WooCommerce-nettutviklingstjenester som er resultatdrevne og med konkurransedyktige priser. Vår brede bransjekunnskap kan hjelpe deg med å utvide virksomheten din. Våre WooCommerce-nettstedsutviklingstjenester inkluderer tilpasset utvikling, oppretting av plugin-moduler, migrering, API-integrasjon og mer.

WooCommerce utvikling

Vi forstår at alt handler om kjøpet, og vårt fokus er å utvikle en WoooCommerce-butikk som gir en utmerket forbrukeropplevelse, som begynner med brukervennlig design gjennom kassen og inn i lojalitetsprogrammet.

WooCommerce-integrasjoner

Vi oppretter og integrerer APIer for å garantere sømløs dataoverføring på tvers av alle appene dine, enten de brukes til betaling, frakt, CRM, lagerstyring, markedsføring eller regnskapsbehandling.

WooCommerce-migrering

Wonderwave har lang erfaring med å migrere nettsteder fra andre plattformer til WooCommerce. Teamet vårt vurderer dine behov og markedstrender grundig for å sikre at migreringen av nettstedet ditt er vellykket. Vi kan hente innhold lagret i databaser eller konvertere PSD-temaer til WooCommerce-temaer.

Sikkerhet og vedlikehold

Supportteamet vårt leverer optimalisert kode for å hjelpe deg med å administrere nettstedets hastighet og jevn flyt. Men det er viktig å analysere nettstedet med jevne mellomrom for å unngå hastighetsproblemer og opprettholde en jevn flyt på WooCommerce-siden din. Wonderwave tilbyr ytelse, sikkerhet og vedlikeholdstjenester.

API-integrasjon og konsultasjon

Vi hjelper deg med å lage og gjennomføre en strategi for å utvide din WooCommerce-butikk. Vi tilbyr gratis konsultasjoner for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med å øke salget ditt ved å utvikle nye funksjoner eller integrere tredjepartsverktøy.

LEVERANDØRER

Gode partnere er viktig for nettbutikkens vekst

... og mange fler
WOOCOMMERCE

Fordeler med
WooCommerce plattform

Enkelt og greit

WooCommerce er en enkel, brukervennlig, kostnadseffektiv og åpen kildekode-løsning for å lage e-handelsbutikker.

Enkel administrasjon

WooCommerce tilbyr en nettverksfunksjonalitet, som lar deg administrere flere butikker fra én installasjon.

Attraktivt design

Moderne WooCommerce-maler tilbyr attraktive design for din bransje med rask lastetid for bedre brukeropplevelse.

Egendefinerte plugins

Enkel å installere plugins forbedrer basisfunksjonaliteten, noe som gjør WooCommerce til et svært fleksibelt innholdsstyringssystem.

Brukerroller

Brukere blir tildelt roller som er knyttet til spesifikke tillatelser. Dette begrenser forvirring og gir administratorer et enkelt grensesnitt for å administrere innhold.

Kundeopplevelse

WordPress-plattformen tilbyr en responsiv struktur som gir brukerne den beste kundeopplevelsen.

Innholdsdeling

WordPress lar deg enkelt dele innhold på sosiale medier ved å tilby widgets, plugins m.m.

Tredjepartsressurser

WordPress API-integrasjoner tilbyr en enkel måte å koble WooCommerce-nettstedet ditt med andre populære teknologier.

SEO-optimalisering

WooCommerce hjelper deg med å oppnå gode søkemotorrangeringer og høye trafikkvolumer. Den er fullstendig tilpassbar for dine spesifikke behov.

FORDELER

Wonderwave hjelper
ditt team til suksess

Skaler din bedrift

Våre designere skaper brukeropplevelsen, utviklerne gjør den til virkelighet. Sammen kan vi skalere virksomheten din til nye høyder.

Øk bedriftens kapasitet

Effektiviser din bedrift og dine team gjennom økt kompetanse og effektiv bemanning. Kunnskap er ferskvare, Wonderwave er bakeren.

Bevege til handling

Kreativitet blomstrer i trygge omgivelser og en god porsjon intellektuellstimuli. Motiverte team kan oversette konseptene sine til konkrete varer og tjenester. 

Godt samarbeid

Vi har en plattform og et rammeverk som forenkler og effektiviserer all kommunikasjon i teamet ditt. Våre prosjektledere fasiliterer alle kreative prosesser.

Ingen ansettelser, ingen ansvar

Velg hvem du vil jobbe med, når du vil jobbe og mengden arbeid du vil ha gjennomført. Spar penger og tid med vår skalerbare bemanningsløsning.

Prosjektledelse

Våre prosjektledere følger deg gjennom  hele leveransen. Prosjektlederen er din sparringspartner som sikrer kvalitet og at alle krav blir oppfylt. Fra tanke til produkt.

FORNØYDE KUNDER

Wonderwave har betydelig
innvirkning
på menneskers liv

FAQ

Finn svar
til WooCommerce-utvikling

WooCommerce Development er et tillegg som hjelper til med å lage et mer effektivt e-handelsnettsted. WooCommerce forbedrer et nettsteds UX og UI (brukeropplevelse og brukergrensesnitt) betraktelig, og som en WordPress-plugin er WooCommerce enkel å bruke og endre.

WooCommerce-utvikling gir brukere en mengde sterke funksjoner som oppsalg, krysssalg og skatter aktivert for geolokalisering, smart sporing og mye mer. Det gir en sikker og feilfri overføring av din eksisterende e-handelsbutikk til WooCommerce, uten tap av varer eller bestillinger. WooCommerce Development kan anbefale avanserte nyttige tjenester.

Når deres egne kreative ressurser utnyttes til det fulle potensialet, leier markedsføringsteam i både små og store selskaper våre WooCommerce-utviklingstjenester. Når kunder ganske enkelt kan sende inn sine kreative krav gjennom Wonderwave, trenger ikke ideer og eksperimenter å gå til grunne i en sikkerhetskopiert backlog. De samme høyvekstbedriftenes kreative team bruker Wonderwave til å øke kapasiteten og lar interne utviklere ta en pause fra det daglige arbeidet for å fokusere på viktigere strategiske initiativer.

De fleste WooCommerce-utviklingsleverandører tilbyr tjenester som virker koblet fra merkevaren eller er for begrensende til å håndtere dagens virksomheters høye volum og forventninger. Med våre utviklings- og tilpasningstjenester hever våre WooCommerce-utviklere nivået for din bedrift. Vi hjelper deg å realisere det fulle potensialet til WooCommerce Plugin og dets relaterte varianter. Prosessen styres fullstendig for deg av kreative prosjektledere og designdirektører, som bruker en samarbeidsplattform som forenkler orientering, oppdatering og tilbakemelding om e-handelsbutikken.

BOOK ET MØTE MED OSS

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg med WooCommerce-utvikling

HVA VI GÅR GJENNOM PÅ MØTE

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS