Wonderwave

SKYHOSTING

WooCommerce Hosting

Enten du er en seriøs e-handelsbedrift eller en enkeltperson, bør ytelsen til nettstedet ditt tas på alvor. Wonderwaves WooCommerce-hosting kan hjelpe deg med å øke inntektene, gjenom SEO og ROI sikrer vi at nettstedet ditt lastes raskt og pålitelig.

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS

PLANER

Fleksibel prissetting
skreddersydd til dine behov

Nivå 1

kr 1 050,-

MÅNEDLIG

99,9 % oppetidsgaranti

Nivå 2

kr 1 680,-

MÅNEDLIG

99,9 % oppetidsgaranti

Nivå 3

kr 3 800,-

MÅNEDLIG

99,9 % oppetidsgaranti

Nivå 4

kr 6 970,-

MÅNEDLIG

99,9 % oppetidsgaranti

HVA ER INKLUDERT I ALLE PLANER
PLANER

Gode samarbeidspartnere
er viktig for e-handelsvekst

BETALINGSMETODER
BYGGET FOR STARTUPS, SCALEUPS OG ENTERPRISE-LAG

E-handelsvekst med Managed WooCommerce Hosting

I løpet av de siste årene har hastighet blitt en stadig viktigere faktor i søkerangeringer og konverteringsfrekvenser. Uansett hvilket innhold du lager, uansett hvilken plattform du jobber på, er det avgjørende at publikum kan oppleve innholdet ditt så raskt som mulig.

Wonderwave hjelper e-handelsbedrifter med å drive raskere nettsider og gi bedre brukeropplevelser, noe som resulterer i økt salg.

Hastighetsbesatt infrastruktur

Vi bruker Google Cloud Platforms premium tier-nettverk, de beste C2-maskinene, og reduserer ventetiden ytterligere ved å hoste nettstedet ditt på en WooCommerce-skyserver i et datasenter nærmest nettrafikken din (vi har 35 som strekker seg over 5 kontinenter).

Omfavn din voksende WooCommerce-nettstedstrafikk

Når trafikken til butikken din øker, bør vertsplanen din være i stand til å håndtere økningen i belastningen. Hvis du velger en WooCommerce-beholderbasert vert, vil du oppleve jevn seiling når nettstedet ditt plutselig blir mer populært.

Testmiljø inkludert

Wonderwave tilbyr et gratis oppsamlingsmiljø for hver WordPress-installasjon. Dette lar deg teste WooCommerce-butikken vår med nye WordPress-versjoner og plugins, samt kodeendringer, før du skyver dem til live-siden.

Caching på servernivå

Du kan fokusere på det som betyr noe – virksomheten din – vel vitende om at bufferløsningen vår er konstruert for å skalere. Vår raske caching på servernivå inkluderer regler for å sikre riktig WooCommerce-funksjonalitet, med visse sider som handlekurv, min konto og kassa ekskludert fra bufring.

Høy ytelse og
HTTP/3-aktivert CDN

Wonderwave er drevet av Cloudflare, noe som betyr at innholdet i butikken din leveres fra Cloudflare-servere plassert på tvers av 200+ byer rundt om i verden, noe som sikrer at de besøkende er nærmere dem.

Opplever du ytelsesproblemer?

Vårt ekspertteam hjelper deg med å overvåke ytelsen til WooCommerce-butikken din. Det kan hjelpe deg med å identifisere årsaken til at betalingsgatewayen stopper, se hvordan MySQL-spørringer og AJAX-anrop bremser nettbutikken din, vi finner ut hvilke WooCommerce-tillegg som bremser WordPress-nettstedet ditt.

Nettstedets sikkerhet er
viktig i e-handel

Wonderwave er en administrert WoooCommerce-vertsleverandør som hjelper deg med å holde dine økonomiske transaksjoner, personlig identifiserbar informasjon og bedriftens omdømme sikker.

Cloudflare Enterprise-grade brannmur og DDoS-beskyttelse

To brannmurer og førsteklasses DDoS-beskyttelse holder ondsinnet trafikk i sjakk, slik at du kan sove rolig. La vårt ekspertteam administrere alle aspekter av din WooCommerce-butikk.

Automatisk sikkerhetskopiering og 24/7/365 støtte

Vi implementerer automatiske daglige sikkerhetskopier for å sikre at e-handelsdataene dine er trygge og sikre. Hvis det oppstår et problem, er vårt ekspertstøtteteam tilgjengelig 24/7/365.

Hyppige oppetidskontroller for trygghet

Vi overvåker nettstedet ditt hvert annet minutt, totalt 720 ganger per dag. Hvis det er et problem med nettstedet ditt, vil ingeniørene våre bli varslet og feilsøke umiddelbart.

Å migrere nettstedet ditt til Wonderwave vil gi deg en hastighetsøkning på 20 %

I løpet av en tremåneders periode målte Wonderwave 3200+ migrasjoner. I gjennomsnitt fikk klientnettsteder 20 % raskere lastetider ved å bytte til Wonderwave. Se hvor raskt nettstedet ditt kan kjøre og hvor tregt konkurransen er:

FORNØYDE KUNDER

Wonderwave har betydelig
innvirkning
på menneskers liv

FAQ

Finn svar
til WooCommerce Hosting

WooCommerce-hosting eliminerer all den tekniske hodepinen som følger med å sette opp en nettbutikk. Dette lar deg fokusere på å utvide virksomheten din, noe som er nøyaktig hva WooCommerce har til hensikt å gjøre ved å designe en plattform for e-handelsbutikken din.

For å bygge en nettbutikk med WooCommerce, trenger du en av våre WordPress-vertsplaner . Hosting er stedet der alle filene til nettstedet ditt er lagret. Hver nettside og nettbutikk bruker en hostingleverandør.

Nye WooCommerce-butikker vil kanskje starte med en fersk WooCommerce-installasjon, eller etablerte og voksende butikker vil kanskje skalere opp e-handelsvirksomheten ved å forbedre nettstedets hastighet og bedre beskyttelse.

Teamet vårt har alltid prioritert ytelsen til WordPress-nettsteder. Våre kunder velger oss fremfor våre konkurrenter på grunn av dette, og vi har bevist det gang på gang med vårt arbeid. Vi jobber utelukkende med Google Cloud Platform og følger nøye med på deres nylig utgitte infrastruktur. Vi holder oss på toppen av den siste utviklingen der slik at vi kan flytte grensene for arbeidet vårt.

BOOK ET MØTE MED OSS

La oss begynne å øke WooCommerce-salget ditt ved å velge en raskere hosting

HVA VI GÅR GJENNOM PÅ MØTE

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS