Wonderwave

GRAFISK DESIGN

Varedesign

Kundene dine vil bli imponert over dine særegne, skreddersydde antrekk og varer. Lag unike varedesign som får din bedrift til å skille seg ut ved å jobbe med erfarne designere fra hele verden raskt, rimelig og uten risiko.

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS

BYGGET FOR KOMMISSIONER, KREATIVE OG MARKEDSFØRINGSTEAM

On-brand varedesign for dine digitale produkter

Vi dekker deg med våre varedesigntjenester for plakater, etiketter, klær, bøker, t-skjorter og mer. Wonderwave gjør det enkelt ved å gi deg et engasjert designteam som alltid er tilgjengelig. Våre team vil konsekvent produserer konsepter og design av høy kvalitet. Gjennom samarbeidsplattformen får du tilgang på våre verdensledende heltidsdesignere, som er klare 24/ for  å sende inn briefs, gi innspill og likevel produsere i tide.

Varedesign

Markedsføringsmateriell, digitale varer eller digitale bakgrunnsbilder som er spesielt laget for din bedrift.

Design av klær

Våre designere vil lage plagg og tilbehør for deg som er både unike og vakre.

Etikettdesign

Etiketter av høy kvalitet er laget for å være konsistente med merkevaren, levert i en rekke formater for å tilfredsstille ulike behov og overholde industristandarder.

FORDELER

Wonderwave hjelper
ditt team til suksess

Skaler din bedrift

Våre designere skaper brukeropplevelsen, utviklerne gjør den til virkelighet. Sammen kan vi skalere virksomheten din til nye høyder.

Øk bedriftens kapasitet

Effektiviser din bedrift og dine team gjennom økt kompetanse og effektiv bemanning. Kunnskap er ferskvare, Wonderwave er bakeren.

Bevege til handling

Kreativitet blomstrer i trygge omgivelser og en god porsjon intellektuellstimuli. Motiverte team kan oversette konseptene sine til konkrete varer og tjenester. 

Godt samarbeid

Vi har en plattform og et rammeverk som forenkler og effektiviserer all kommunikasjon i teamet ditt. Våre prosjektledere fasiliterer alle kreative prosesser.

Ingen ansettelser, ingen ansvar

Velg hvem du vil jobbe med, når du vil jobbe og mengden arbeid du vil ha gjennomført. Spar penger og tid med vår skalerbare bemanningsløsning.

Prosjektledelse

Våre prosjektledere følger deg gjennom  hele leveransen. Prosjektlederen er din sparringspartner som sikrer kvalitet og at alle krav blir oppfylt. Fra tanke til produkt.

FORNØYDE KUNDER

Wonderwave har betydelig
innvirkning
på menneskers liv

FAQ

Finn svar
til varedesign

Prosessen med å komme opp med design for produkter kalles merchandising design. En fantastisk tilnærming til å la verden få vite hvem du er, er via varedesignet ditt, som også åpner for nye muligheter for merkevareeksponering.

Spesifikke fagfolk som kommer innenfor kategorien grafisk design inkluderer merchandising designere. Oppgaven til disse dyktige designerne er å produsere tiltalende varer som skiller seg ut blant et hav av tilnærmet identiske varer å trekker kunder inn. Kunder og produkter oppretter i utgangspunktet en fysisk og følelsesmessig forbindelse gjennom varedesign.

Wonderwave kan engasjeres for å hjelpe bedriften din på alle områder av design, enten det interne kreative markedsføringsteamet ditt har kapasitet eller du outsourcer hele produktdesignet ditt. Vår samarbeidsplattform lar ambisiøse bedrifter raskt sende inn briefs, motta umiddelbare kommentarer og motta kreative forespørsler med lynraske responstider. Wonderwave tilbyr løsningene som enhver bedrift eller oppskalering trenger for raske resultater av høy kvalitet.

Vi kan fullføre prosjekter 10 ganger raskere enn å ansette interne designere siden vi jobber med heltidsdesignere i toppklassen fra hele verden. Dine interne kreative kan fokusere på mer strategiske prosjekter med tiden du sparer på designløsningene våre, og du trenger ikke å bekymre deg for at prosjektet ditt råtner bort i et forsømt etterslep. Vi tilbyr tilpasset designabonnement og et designpersonale som alltid er tilgjengelig for deg. Med de beste varedesigntjenestene som er tilgjengelig, tilbyr vi friksjonsfri, problemfri design.

BOOK ET MØTE MED OSS

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg med varedesign

HVA VI GÅR GJENNOM PÅ MØTE

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS