Wonderwave

GRAFISK DESIGN

Print Design

Få skreddersydde trykkdesign for alt fra bokomslag til magasiner, plakater og flyerdesign. For å utnytte båndbredden og ferdighetene til organisasjonens kreative team, koble til et engasjert og fullt utviklet designteam som er forpliktet til å generere kun design av høyeste kvalitet.

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS

BYGGET FOR KOMMISSIONER, KREATIVE OG MARKEDSFØRINGSTEAM

Skap veksten til ditt digitale produktet med trykkdesign som fanger oppmerksomhet

For å få de resultatene du ønsker, er det viktig å konsekvent markedsføre merkevaren din gjennom oppsiktsvekkende bokomslag, avisannonser og enestående skrivesaker. Premium-magasinoppsett og elegante brosjyrer hjelper bedriften din å skille seg ut fra konkurrentene. Wonderwaves hengivne, erfarne designmedarbeidere, og vår skalerbare kreative administrasjonsplattformen, gjør det enkelt å fullføre disse designene.

Magasin- og avisdesign

Annonser, for eksempel magasin- eller avisannonser, lages eksplisitt for å fange publikums oppmerksomhet.

Bokdesign

Oppsettet, bokomslaget og alle andre kreative elementer som kreves for å forberede boken for publisering, er fullstendig og spesifikt utformet.

Redaksjonell design

Redaksjonelle design som er unike og konsistente med merkevaren tilbys som enkelt- eller tosidet oppslag.

Brosjyrer og brosjyrerdesign

Flyers, hefter, hefter og brosjyrer er alle ekspert produsert med merkevaren din i tankene for å fange interessen til publikum.

Plakatdesign

Filmplakater, arrangementsplakater eller grafikk for virksomheten din er alle tilgjengelige som originale design.

Hendelsessikkerhet

For å sikre at du deltar på arrangementer, messer, konferanser og utstillinger velfylte, kan vi lage tilpassede reklamer, stands, plakater og bannere.

FORDELER

Wonderwave hjelper
ditt team til suksess

Skaler din bedrift

Våre designere skaper brukeropplevelsen, utviklerne gjør den til virkelighet. Sammen kan vi skalere virksomheten din til nye høyder.

Øk bedriftens kapasitet

Effektiviser din bedrift og dine team gjennom økt kompetanse og effektiv bemanning. Kunnskap er ferskvare, Wonderwave er bakeren.

Bevege til handling

Kreativitet blomstrer i trygge omgivelser og en god porsjon intellektuellstimuli. Motiverte team kan oversette konseptene sine til konkrete varer og tjenester. 

Godt samarbeid

Vi har en plattform og et rammeverk som forenkler og effektiviserer all kommunikasjon i teamet ditt. Våre prosjektledere fasiliterer alle kreative prosesser.

Ingen ansettelser, ingen ansvar

Velg hvem du vil jobbe med, når du vil jobbe og mengden arbeid du vil ha gjennomført. Spar penger og tid med vår skalerbare bemanningsløsning.

Prosjektledelse

Våre prosjektledere følger deg gjennom  hele leveransen. Prosjektlederen er din sparringspartner som sikrer kvalitet og at alle krav blir oppfylt. Fra tanke til produkt.

FORNØYDE KUNDER

Wonderwave har betydelig
innvirkning
på menneskers liv

FAQ

Finn svar
til printdesign

En gren av grafisk design kalt printdesign bruker bevisst estetisk design trykt på en fysisk overflate, spesielt laget for å bli trykt på papir, i motsetning til å bli vist på en digital plattform, for å kommunisere informasjon til et publikum. Trykkdesign er mer vanlig enn du kanskje tror, til tross for inntrykk av at det er et falmende håndverk. Trykkdesign spiller en avgjørende rolle i merkevareidentifikasjon (brevpapir, visittkort og skilting) og reklamedesign (plakater, magasiner og brosjyrer), og det lar deg spre budskapet ditt gjennom andre medier.

Et annet designområde som er inkludert i den brede paraplyen av grafisk design er trykkdesign. Visuell design for trykte produkter er en spesialitet for trykkdesignere. Det er flere vanlige materialer, som papir, papp, stoff, plast, keramikk og tre.

Trykkdesign refererer til ethvert kunstverk utviklet med mål om å bli trykt på en ekte overflate. Trykkdesign skal være estetisk vakkert og brukes til å visuelt formidle informasjon til publikum, akkurat som grafisk design.

Ethvert selskap som ønsker å vise sine produkter og merkevarebygging «i den virkelige verden» støttes av Wonderwaves markedsførings- og kreative team. Våre trykkdesigntjenester forbedre dine digitale design. Trykkdesign kan øke merkevarens rekkevidde og eksponering i den virkelige verden.

Sammenlignet med digital design krever det en annen grad av design å lage plakater, stands eller skrivesaker. Vårt verdensledende designteam vil vil møte dine forventninger. Sammenlignet med dyre designorganisasjoner er responstidene våre raskere. Våre verdensledende designteam jobber i flere tidssoner, slik at de er klare døgnet rundt for å levere kreativt materiale når det trengs. Våre designløsninger gir dine interne kreative mer tid til å fokusere på mer strategiske initiativer, og vår samarbeidsplattform sørger for at printdesignene dine er konsekvent på merkevaren og nøyaktig representerer merkevaren din utenfor nettet.

BOOK ET MØTE MED OSS

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg med printdesign

Bestill konsultasjonstime:

HVA VI GÅR GJENNOM PÅ MØTE

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS