Wonderwave

GRAFISK DESIGN

Rapportdesign

Få designhjelp for rapportens layout, for å forbedre en helhetlig i utseendet og følelsen av gode rapporter i hele bedriften. Vi hjelper deg med design og stilmaler. Bedriften din vil ha nytte av å ha et fullt bemannet team som kan produsere digitale rapporter med oppsiktsvekkende grafikk og toppdesignere for korte orienteringer, umiddelbare tilbakemeldinger og raske modifikasjoner.

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS

BYGGET FOR KOMMISSIONS-, STRATEGI- OG MARKEDSFØRINGSTEAM

Øk ditt digitale produkt med visuelt tiltalende og detaljerte rapporter for din kraftige merkevarebygging

Wonderwave er klar over hvor stor forskjell det kan gjøre for leserne dine når rapportene dine er visuelt tiltalende. Ved hjelp av vårt engasjerte designteam kan du trekke lesere inn og gjøre digitale rapporter for din bedrift morsomme å lese fra begynnelse til slutt.

Utforming av digitale rapporter

Med den tiltenkte målgruppen, lages tilpassede rapporter og datavisualiseringer for det digitale miljøet.

Utforming av årsrapport

Årsrapporter som enten er laget fra bunnen av og fantastiske presentasjoner, eller som er modifiseringer basert på tidligere vellykkede rapporter.

FORDELER

Wonderwave hjelper
ditt team til suksess

Skaler din bedrift

Våre designere skaper brukeropplevelsen, utviklerne gjør den til virkelighet. Sammen kan vi skalere virksomheten din til nye høyder.

Øk bedriftens kapasitet

Effektiviser din bedrift og dine team gjennom økt kompetanse og effektiv bemanning. Kunnskap er ferskvare, Wonderwave er bakeren.

Bevege til handling

Kreativitet blomstrer i trygge omgivelser og en god porsjon intellektuellstimuli. Motiverte team kan oversette konseptene sine til konkrete varer og tjenester. 

Godt samarbeid

Vi har en plattform og et rammeverk som forenkler og effektiviserer all kommunikasjon i teamet ditt. Våre prosjektledere fasiliterer alle kreative prosesser.

Ingen ansettelser, ingen ansvar

Velg hvem du vil jobbe med, når du vil jobbe og mengden arbeid du vil ha gjennomført. Spar penger og tid med vår skalerbare bemanningsløsning.

Prosjektledelse

Våre prosjektledere følger deg gjennom  hele leveransen. Prosjektlederen er din sparringspartner som sikrer kvalitet og at alle krav blir oppfylt. Fra tanke til produkt.

FORNØYDE KUNDER

Wonderwave har betydelig
innvirkning
på menneskers liv

FAQ

Finn svar
til rapportdesign

Rapportdesign er et grafisk grensesnitt som lar deg designe datakilder, datasett og søk, plassering av rapportlayout for dataregioner/ -felt, interaktive elementer som parametere og flere sett med rapporter som fungerer sammen. Vurder merkevaredesign og -regler mens du utvikler rapporter for organisasjonen eller virksomheten din, akkurat som du ville gjort med alle andre opprettede deler.

Vårt klientell er mangfoldig. Forretningsteam bruker våre rapportdesigntjenester for intern kommunikasjon som rapporter, enten i digitalt eller trykt format. Wonderwave jobber med interne kreative team som er overbelastet med denne typen designarbeid. Wonderwave hjelper deg med å lage en iøynefallende layout som formidler budskapet ditt.

Wonderwave sikrer at publikum får en hyggelig leseopplevelse uten å miste fokus på materialet ditt. Wonderwave gir flere rapporter til oppskalere og selskaper for å fortelle en historie gjennom datavisualisering og design. Våre designtjenester har en samarbeidsplattform som er tilgjengelig for deg 24 timer i døgnet, syv dager i uken, med lynraske responstider.

BOOK ET MØTE MED OSS

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg med rapportdesign

HVA VI GÅR GJENNOM PÅ MØTE

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS