Wonderwave

DIGITAL MARKEDSFØRING

PPC-annonsering

Betal-per-klikk-annonsering gir deg optimal rangering for relevante søkeord på søkemotorer og nettstedene som disse motorene samarbeider med. Å bruke et bredt spekter av betalte annonseringsformater som umiddelbart leder besøkende til nettstedet ditt er mulig takket være våre PPC-administrasjonstjenester.

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS

BYGGET FOR KOMMISSIONER, KREATIVE OG MARKEDSFØRINGSTEAM

Vekst for ditt digitale produkt med
betal-per-klikk-annonsering

For å vise å fremheve din bedrift for millioner av potensielle kunder, bruk våre skalerbare løsninger med et bredt spekter av betalte annonseringsskjemaer. Vi jobber kontinuerlig for å lykkes med å øke eksponeringen for visse søkeord og gi resultater gjennom riktig kampanjeoptimalisering og proaktivt vedlikehold.

Responsive søkeannonser (RSA)

I et Google-søk vises tekstbaserte annonser over resultatene fra organisk søk. Kunder kan se en kort beskrivelse av bedriften din gjennom søkeannonser samt en mobilanropskobling.

Shopping-annonser

Google Shopping-annonser med produktbilder, priser og butikkdetaljer vises over Googles søkeresultater.

Visningsannonser

Displayannonsering er visuelle annonser som kjører i hele Google Displaynettverk. De kan være rich media-, tekst-, bilde- eller videobaserte.

Remarketingannonser

Remarketing kan øke konverteringsfrekvensen og avkastningen betraktelig.

Lokale tjenesteoppføringer

Denne PPC-kampanjen vil tillate deg å vises for personer som aktivt leter i tjenesteområdet ditt, og den vil oppfordre til å kontakte eller sende deg meldinger rett fra annonsen.

Hendelsessikkerhet

For å sikre at du deltar på arrangementer, messer, konferanser og utstillinger, kan vi lage tilpassede reklamer, stands, plakater og bannere.

FORDELER

Wonderwave hjelper
ditt team til suksess

Skaler din bedrift

Våre designere skaper brukeropplevelsen, utviklerne gjør den til virkelighet. Sammen kan vi skalere virksomheten din til nye høyder.

Øk bedriftens kapasitet

Effektiviser din bedrift og dine team gjennom økt kompetanse og effektiv bemanning. Kunnskap er ferskvare, Wonderwave er bakeren.

Bevege til handling

Kreativitet blomstrer i trygge omgivelser og en god porsjon intellektuellstimuli. Motiverte team kan oversette konseptene sine til konkrete varer og tjenester. 

Godt samarbeid

Vi har en plattform og et rammeverk som forenkler og effektiviserer all kommunikasjon i teamet ditt. Våre prosjektledere fasiliterer alle kreative prosesser.

Ingen ansettelser, ingen ansvar

Velg hvem du vil jobbe med, når du vil jobbe og mengden arbeid du vil ha gjennomført. Spar penger og tid med vår skalerbare bemanningsløsning.

Prosjektledelse

Våre prosjektledere følger deg gjennom  hele leveransen. Prosjektlederen er din sparringspartner som sikrer kvalitet og at alle krav blir oppfylt. Fra tanke til produkt.

FORNØYDE KUNDER

Wonderwave har betydelig
innvirkning
på menneskers liv

FAQ

Finn svar
til PPC-annonsering

Betal-per-klikk (PPC)-annonsering er en nettbasert annonseringsteknikk som brukes til å generere trafikk til nettsteder der en annonsør betaler en utgiver (vanligvis en søkemotor, nettstedeier eller et nettverk av nettsteder) når annonsen klikkes.

Nøkkelord er avgjørende for betaling-per-klikk-strategien. Som et resultat av dette undersøker og evaluerer bedrifter som er avhengige av annonseringsmodeller med betaling per klikk, søkeordene som er mest relevante for deres produkter eller tjenester. Investering i passende søkeord kan resultere i flere klikk og til slutt bedre inntekter.

Hensikten med annonsen er å lede personen som klikker til annonsørens nettsted eller app, der brukeren kan fullføre en verdifull aktivitet, for eksempel å kjøpe et produkt.

Wonderwaves ppc-annonsering kan hjelpe ethvert firma med å få bedre kunnskap om forbrukernes atferd og søkevaner. I motsetning til SEO lar PPC deg bygge opp kampanjer, produsere annonser og raskt finne nye kunder eller prospekter. Du kan opprette et annonsebudsjett og bestemme hvor mye du vil bruke. Du har en mengde målrettingsmuligheter, enten du vil ha målrettet søkeord med søkeannonser eller en viss demografi med displayannonser.

Vi har godt etablert og kalibrert PPC-annonseringsteam kun for din organisasjon, og vi vil overgå dine forventninger. Sammenlignet med andre dyre reklamefirmaer er reaksjonstidene våre 10 ganger raskere. Vårt globale kreative teams er i verdenstoppen å jobber på tvers av mange tidssoner. Våre team er tilgjengelig døgnet rundt for å produsere kreativt materiale. Annonseløsningene våre frigjør tid for dine interne ressurser til å fokusere på mer strategisk arbeide. Samarbeidsplattformen vår sikrer at annonsetankene/ideene dine alltid er i utvikling.

BOOK ET MØTE MED OSS

Fortell oss hvordan
vi kan hjelpe deg med
PPC-annonsering

HVA VI GÅR GJENNOM PÅ MØTE

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS