Wonderwave

GRAFISK DESIGN

E-postdesign

For å engasjere publikum, få tilgang til unike e-posttemaer, maler og bilder. Perfeksjoner kommunikasjonsinnsatsen din og bruk våre førsteklasses designteam for å  bringe liv i e-postkampanjene dine.

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS

BYGGET FOR KOMMISSIONER, KREATIVE OG MARKEDSFØRINGSTEAM

Skap vekst for ditt digitale produkt. Kraftfulle e-postmaler og tilpasset nyhetsbrevgrafikk

Et vellykket selskap trenger overbevisende e-postinnhold og fantastisk, særegent design for å fange lesernes oppmerksomhet.  Med en engasjerende tone som fremmer fellesskap og inkludering for publikum samt intern kommunikasjon, gjør Wonderwave det enkelt å produsere tilpassede e-post- og nyhetsbrevmaler som «bare føles riktig.» Med fantastiske bilder og oppsiktsvekkende animasjoner, vil ditt dedikerte designteam med kreative nyhetsbrev- og e-postdesignere hjelpe deg med å fange publikums oppmerksomhet.

Designmaler for e-post

E-postmaler som er unike, konsistente med merkevaren din og overbevisende for internkommunikasjon eller bedriftsbruk.

E-postgrafikk

Spesielt laget statiske eller animerte bilder som trekker leseren inn.

Design av nyhetsbrev på e-post

Imponerende skapte nyhetsbrev for din bedrift, tilpasset dine behov og merkevareretningslinjer.

E-postsignaturdesign

E-postsignatur- og maldesign som er iøynefallende og profesjonelle for å avslutte e-poster med den ideelle merkestemmen.

FORDELER

Wonderwave hjelper
ditt team til suksess

Skaler din bedrift

Våre designere skaper brukeropplevelsen, utviklerne gjør den til virkelighet. Sammen kan vi skalere virksomheten din til nye høyder.

Øk bedriftens kapasitet

Effektiviser din bedrift og dine team gjennom økt kompetanse og effektiv bemanning. Kunnskap er ferskvare, Wonderwave er bakeren.

Bevege til handling

Kreativitet blomstrer i trygge omgivelser og en god porsjon intellektuellstimuli. Motiverte team kan oversette konseptene sine til konkrete varer og tjenester. 

Godt samarbeid

Vi har en plattform og et rammeverk som forenkler og effektiviserer all kommunikasjon i teamet ditt. Våre prosjektledere fasiliterer alle kreative prosesser.

Ingen ansettelser, ingen ansvar

Velg hvem du vil jobbe med, når du vil jobbe og mengden arbeid du vil ha gjennomført. Spar penger og tid med vår skalerbare bemanningsløsning.

Prosjektledelse

Våre prosjektledere følger deg gjennom  hele leveransen. Prosjektlederen er din sparringspartner som sikrer kvalitet og at alle krav blir oppfylt. Fra tanke til produkt.

FORNØYDE KUNDER

Wonderwave har betydelig
innvirkning
på menneskers liv

FAQ

Finn svar
til e-postdesign

E-postmarkedsføringskampanjer er en velprøvd markedsføringsstrategi. Siden det er viktig å skille deg fra andre virksomheter kan bilder, grafikk og en meningsfull layout hjelpe merkevaren din til å  øke forbrukernes oppfatning og tillit. Våre designere genererer e-postgrafisk design basert på stilen, innholdet og eksisterende formatet til merkevaren. En godt utformet e-post med en overbevisende handlingsfremmende oppfordring øker åpenheten og konverteringsfrekvensen.

E-poster skal være informative, flyte effektivt mens en bruker ruller, den skal ha minst én handlingsfremmende oppfordring. Bruken av tiltalende og forlokkende grafikk i en e-postmal eller nyhetsbrev er avgjørende for å holde folk interessert å iverksette tiltak.

Et godt e-postdesign skal være visuelt tiltalende og fange leserens oppmerksomhet med en gang. Den skildrer merkevaren din nøyaktig og oppmuntrer leseren til å handle, for eksempel å lese en blogg eller fylle ut en spørreundersøkelse. Testing er også en viktig del av å lage et flott e-postdesign, så test hele tiden forskjellige områder av e-postdesignet ditt for å finne måter å forbedre deg på.

Når interne kreative ressurser er oppbrukt, kan ethvert team i en oppskalering eller organisasjon utnytte Wonderwaves designtjenester. Wonderwave brukes av markedsførings-, merkevare- og forretningsteam i alle størrelser for å utvide sin kapasitet og tillate interne designere å bevege seg bort fra daglig utførelse som e-postdesign for å konsentrere seg om større strategiske prosjekter.

Produksjonen av merkevarekonsistente e-postdesign støttes ikke av andre designfirmaer, og de som gjør det har en tendens til å produsere arbeid som virker forhastet eller til og med utenfor merkevaren. Ved å gi teamene konstant tilgang til en fleksibel kreativ stab som er kjent med og kunnskapsrik om merkevaren din, løser Wonderwave disse vanskelighetene. Et samarbeidsverktøy som gjør det enkelt å briefe, overvåke og gi innspill til e-postdesign, sammen med kreative designdirektører og prosjektledere, håndtere hele prosessen for deg.

BOOK ET MØTE MED OSS

Fortell oss hvordan
vi kan hjelpe deg med
e-postdesign

HVA VI GÅR GJENNOM PÅ MØTE

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS