Wonderwave

GRAFISK DESIGN

Presentasjonsdesign

Lag sterke interne PowerPoint-presentasjoner, effektive pitch-decks som fokuserer på konverteringer, eller on-brand salgsdekk ved å bruke innovative – on-brand presentasjoner. Wonderwave bygger gjenbruks-vennlige maler for presentasjoner og høykvalitets dekk fra bunne. 

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS

BYGGET FOR KOMMISSIONS-, STRATEGI- OG MARKEDSFØRINGSTEAM

Fantastiske pitch-dekk for presentasjoner som fremmer dine digitale produkter

Ved hjelp av et dyktig designteam er det enkelt å lage utsøkte presentasjoner som fanger oppmerksomheten til publikum eller selger et forretningsforslag. Med et dedikert kreativt personale og en teambasert designplattform, gjør Wonderwave det enkelt for markedsførings-, salgs- og forretningsavdelinger å administrere presentasjonsdesign. Vi produserer presentasjonsdekk, maler og design av beste kaliber, enten du prøver å overbevise venturekapitalister, vise frem konseptene dine eller skape begeistring internt.

Design av presentasjonsmaler

Egendefinerte presentasjonsmaler kan opprettes eller kan inkludere allerede eksisterende design i det formatet du ønsker.

PowerPoint-design

Presentasjoner med høy grad av tilpasning laget eksklusivt for PowerPoint ved bruk av nye eller eksisterende design og maler.

Design av forretningspresentasjoner

Enhver type bedriftspresentasjon, tilgjengelig i en rekke formater, med nye eller eksisterende designfunksjoner.

Pitch Deck Design

Spesialdesignede pitch-dekk med statisk eller bevegelig grafikk som er i samsvar med selskapets identitet og skaper en høykvalitetspresentasjon som er fascinerende for potensielle investorer.

Slide Deck Design

For å matche dine mål og målsetninger kan vi lage kortstokker ved å bruke tilpassede PowerPoint-design, Google Slides eller andre formater.

Utforming av salgsdekk

For å hjelpe til med å avslutte transaksjonen, lag nye salgskort fra bunnen av eller følg stilmanualen din.

FORDELER

Wonderwave hjelper
ditt team til suksess

Skaler din bedrift

Våre designere skaper brukeropplevelsen, utviklerne gjør den til virkelighet. Sammen kan vi skalere virksomheten din til nye høyder.

Øk bedriftens kapasitet

Effektiviser din bedrift og dine team gjennom økt kompetanse og effektiv bemanning. Kunnskap er ferskvare, Wonderwave er bakeren.

Bevege til handling

Kreativitet blomstrer i trygge omgivelser og en god porsjon intellektuellstimuli. Motiverte team kan oversette konseptene sine til konkrete varer og tjenester. 

Godt samarbeid

Vi har en plattform og et rammeverk som forenkler og effektiviserer all kommunikasjon i teamet ditt. Våre prosjektledere fasiliterer alle kreative prosesser.

Ingen ansettelser, ingen ansvar

Velg hvem du vil jobbe med, når du vil jobbe og mengden arbeid du vil ha gjennomført. Spar penger og tid med vår skalerbare bemanningsløsning.

Prosjektledelse

Våre prosjektledere følger deg gjennom  hele leveransen. Prosjektlederen er din sparringspartner som sikrer kvalitet og at alle krav blir oppfylt. Fra tanke til produkt.

FORNØYDE KUNDER

Wonderwave har betydelig
innvirkning
på menneskers liv

FAQ

Finn svar
til presentasjonsdesign

Presentasjonsdesign er syntesen av en rekke konsepter, fortellinger, ord og visuelle elementer i en serie lysbilder som er ordnet for å formidle et budskap å påvirke et publikum. Ved å produsere tiltalende oppsett, infografikk, bilder og design som er relevante for merkevaren. Vi forbedrer designet det generelle utseendet til PowerPoint-lysbilder og presentasjoner. Å designe en PowerPoint-presentasjon med den hensikt å selge en vare eller tjeneste eller fortelle historien til virksomheten din er det ultimate målet.

En presentasjonsdesigner er ansvarlig for alle de kunstneriske komponentene og ressursene. Kunder og presentasjonsdesignere samarbeider for å forstå presentasjonens budskap og bestemme hvor mange lysbilder som vil være nødvendig for å formidle den. I tillegg er en presentasjonsdesigner ansvarlig for å velge hvert designelement, inkludert det generelle utseendet, følelsen, fonter, ikoner, bilder, infografikk, og samtidig sørge for at hver å en av dem er merket på riktig måte.

For å beholde publikums interesse, må flotte presentasjoner ha en visuelt tiltalende layout. Det brukes færre ord i de beste presentasjonene, som også holder oppmerksomheten mens du deler historien din ved å bruke bilder til å kondensere ideer. Klar, kortfattet og nyttig for publikum er alle egenskapene til en utmerket presentasjon.

Wonderwave tilbyr PowerPoint-presentasjonsgrafikk, pitch-dekk, lysbilde-dekk og salgspresentasjoner. Dette gjør vi i tillegg til presentasjonsmaler og PowerPoint-spesifikke design. For å møte bedriftens krav, legger vi stor ære i å levere unike design.

Tjenestene våre er tilgjengelige for alle organisasjoner og bedrifter. Vi kan raskt og smidig utvide våre designtjenester for å møte din bedrifts krav. For å nevne noen av virksomhetene vi samarbeider med er Facebook, Shopify, vipps, Nets, Google og Amazon. Hvorfor ikke avtale en samtale for å se om Wonderwave leverer det du etterspør?

På grunn av vår omfattende globale talentmasse av designere på toppnivå, kan vi fullføre prosjekter 10 ganger raskere enn du kan ved å rekruttere dine egne designere. Å tilby presentasjonsdesign av høyeste kaliber til våre kunder er hvordan Wonderwave startet og utvidet. Med ditt eget spesialiserte designteam tilgjengelig 24/7 og med lynraske behandlinger, tilbyr vi designabonnementer som er bygget for deg. Du kan slett minnene om etterslep, flaskehalser og overarbeidede kreative avdelinger. Vi tilbyr en samarbeidsplattform hvor våre prosjektledere og designdirektører blir integrert i ditt teamet. Noe som gjør det enkelt å briefe og administrere presentasjonsdesigntjenestene dine.

BOOK ET MØTE MED OSS

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg med presentasjonsdesign

HVA VI GÅR GJENNOM PÅ MØTE

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS