Wonderwave

GRAFISK DESIGN

Merkevaredesign

Få merkevarekunnskapen du trenger  fra merkevareskaping til personlig tilpassede merkevarestrategier. Slå deg sammen med et fullt designteam med dine eksperter fra merkevare-, kreative eller markedsavdeling, for å utvikle eller forbedre den særegne merkevarebyggingen din bedrift fortjener.

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS

BYGGET FOR KREATIVT, YTELSE OG MARKEDSFØRING

Vi er unike innen merkevareløsninger og merkevareutvikling

Skaler din bedrift ved bruk av merkevarekonsultasjoner for å skille seg ut fra konkurrentene. Bygg merkevaregjenkjenning og vinn tilliten i målmarkedet. Merkevareutvikling, merkevaredesign og tilpasset merkevarebygging er de tre alternativene vi tilbyr for merkevarebygging. Wonderwave gjør det enkelt å skaffe seg treffsikker og særegen merkevaredesign, enten vi leverer bygget fra bakken eller et revitaliserende redesign.

Merkevareutvikling

En systematisk og strukturert tilnærming for svært produktive tekst- og designløsninger som bygger merkevaren din fra bunnen av og skiller den fra konkurrentene.

Merkedesign

Forbedre merkevarens representasjon i tekst, grafikk og merkeidentitet som nøyaktig representerer merkevaren din.

Tilpasset merkevarebygging

En skreddersydd løsning for kunder som for øyeblikket har merkevarekomponenter på plass, men som trenger nye synspunkter samtidig som de bevarer en konsistent merkeidentitet.

Retningslinjer for merkevare

Lage en merkevare-stilguide som skisserer merkevareretningslinjer for komposisjon, design, helhetlig følelse og hvordan komponenter som logoer, typografi og farger skal fungere sammen.

Utvikling av merkevarehistorie

Utvikling av din særegne merkevarefortelling og overbevisende fremstilling av hvordan og hvorfor merkevaren din oppfører seg på den måten den gjør gjennom fordypningsverksteder og dypdykksøkter.

Logo design

Kreativ logodesign krever nøye vurdering av alle elementene som gjør en logo unik, vårt team av eksperter vil hjelpe.

FORDELER

Wonderwave hjelper
ditt team til suksess

Skaler din bedrift

Våre designere skaper brukeropplevelsen, utviklerne gjør den til virkelighet. Sammen kan vi skalere virksomheten din til nye høyder.

Øk bedriftens kapasitet

Effektiviser din bedrift og dine team gjennom økt kompetanse og effektiv bemanning. Kunnskap er ferskvare, Wonderwave er bakeren.

Bevege til handling

Kreativitet blomstrer i trygge omgivelser og en god porsjon intellektuellstimuli. Motiverte team kan oversette konseptene sine til konkrete varer og tjenester. 

Godt samarbeid

Vi har en plattform og et rammeverk som forenkler og effektiviserer all kommunikasjon i teamet ditt. Våre prosjektledere fasiliterer alle kreative prosesser.

Ingen ansettelser, ingen ansvar

Velg hvem du vil jobbe med, når du vil jobbe og mengden arbeid du vil ha gjennomført. Spar penger og tid med vår skalerbare bemanningsløsning.

Prosjektledelse

Våre prosjektledere følger deg gjennom  hele leveransen. Prosjektlederen er din sparringspartner som sikrer kvalitet og at alle krav blir oppfylt. Fra tanke til produkt.

FORNØYDE KUNDER

Wonderwave har betydelig
innvirkning
på menneskers liv

FAQ

Finn svar
til merkevaredesign

Merkevaredesign er bruken av strategi for å bygge delene av merkevaren din. Firmaets logo, fargepalett, typografi, bildestil, slagord, stemme og tone bør alle være forskjellige. Utforming av merkevareidentitet hjelper til med å illustrere merkevaren din.

Formålet med merkevarebygging er å etablere en særegen identitet for din bedrift som kundene kan bruke til å kjenne deg igjen fra konkurrerende merkevarer. I tillegg fremmer merkevareidentitet konsistens på tvers av hele virksomheten din, og gir et fullt utformet, etablert førstebilde på markedet.

Formålet med merkevarebygging er å etablere en særegen identitet for din bedrift som kundene kan bruke til å kjenne deg igjen fra konkurrerende merkevarer. I tillegg fremmer merkevareidentitet konsistens på tvers av hele virksomheten din, og gir et fullt utformet, etablert førstebilde på markedet.

Vårt klientell er mangfoldig. Våre merkevaredesigntjenester brukes av forretningsteam til å skildre et bilde av hvordan de vil at forbrukerne deres skal se dem. Wonderwave jobber med interne kreative team som er overbelastet for å støtte denne typen designarbeid. Wonderwave hjelper deg med å skape et utmerket bilde for merkevaren din for å gi den et tiltalende ansikt til brukerne.

Wonderwave sikrer at publikum har et komplett bilde av merkevaren din uten å miste oppmerksomheten på innholdet ditt. Vårt designteam for merkevareidentitet består av topp 1 % av globale kreative fagfolk som vil bruke visuelle verktøy som logoer, farger, fonter, slagord, fotografisk stil, illustrasjonsstil, mønstre, ikonografi og meldinger for å formidle en klar og engasjerende historie om bedriften din. Våre designtjenester har en samarbeidsplattform som er tilgjengelig for deg 24 timer i døgnet, syv dager i uken, med lynraske responstider.

BOOK ET MØTE MED OSS

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg med merkevaredesign

HVA VI GÅR GJENNOM PÅ MØTE

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS