Wonderwave

GRAFISK DESIGN

Emballasjedesign

Få nøye gjennomtenkte emballasjedesign for din bedrift eller produkt for å skille seg ut fra konkurrentene. Ditt merkevare-, markedsførings- og kreative team kan utstyres med et team for å møte alle produkt- og emballasjedesignkravene dine med lynraske behandlingstider og rimelige kostnader.

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS

BYGGET FOR KOMMISSIONER, KREATIVE OG MARKEDSFØRINGSTEAM

Høykvalitets emballasjedesigntjenester for å øke salget

Wonderwave gjør det enkelt ved å gi deg konstant tilgjengelig, engasjert designmedarbeider som regelmessig produserer førsteklasses konsepter og design for emballasjedesigntjenester, plakater, magasiner, bøker, messegrafikk med mer. Gjennom vår samarbeidsplattform er våre emballasjedesignere tilgjenglige på heltid, vi representert den øverste 1 % av designere globalt,. Alltid klare til å sende inn briefs, gi innspill og fortsatt produsere i tide.

Emballasjedesign

Emballasje med stor effekt og nøye design for både fysiske og digitale produkter for å gi et varig førsteinntrykk.

Vintage design

Bruke designkomponenter som var populære på slutten av 1800- til begynnelsen av 1900-tallet, under den industrielle revolusjonen.

Mønsterbasert design

Å bruke mønstergjenkjenning på emballasje kan være vellykket fordi det kan føre til at hjernen vår føler seg følelsesmessig knyttet til noe uten en klar forklaring.

Kulturelt inspirert design

Det er en fantastisk metode for å målrette mot det markedet mens du fortsatt er kulturelt bevisst og sensitiv for å gjøre det ved å inkludere former, mønstre og bilder som er knyttet til en lokal kultur eller folkegruppe.

Moderne design

Contemporary refererer til en stil eller trend som er aktuell. Det innebærer å lage design basert på de mest populære trendene akkurat nå.

FORDELER

Wonderwave hjelper
ditt team til suksess

Skaler din bedrift

Våre designere skaper brukeropplevelsen, utviklerne gjør den til virkelighet. Sammen kan vi skalere virksomheten din til nye høyder.

Øk bedriftens kapasitet

Effektiviser din bedrift og dine team gjennom økt kompetanse og effektiv bemanning. Kunnskap er ferskvare, Wonderwave er bakeren.

Bevege til handling

Kreativitet blomstrer i trygge omgivelser og en god porsjon intellektuellstimuli. Motiverte team kan oversette konseptene sine til konkrete varer og tjenester. 

Godt samarbeid

Vi har en plattform og et rammeverk som forenkler og effektiviserer all kommunikasjon i teamet ditt. Våre prosjektledere fasiliterer alle kreative prosesser.

Ingen ansettelser, ingen ansvar

Velg hvem du vil jobbe med, når du vil jobbe og mengden arbeid du vil ha gjennomført. Spar penger og tid med vår skalerbare bemanningsløsning.

Prosjektledelse

Våre prosjektledere følger deg gjennom  hele leveransen. Prosjektlederen er din sparringspartner som sikrer kvalitet og at alle krav blir oppfylt. Fra tanke til produkt.

FORNØYDE KUNDER

Wonderwave har betydelig
innvirkning
på menneskers liv

FAQ

Finn svar
til emballasjedesign

Emballasjedesign avgjør hvordan produktet ditt vil vises i butikkhyllene. Det valgte materialet, informasjon til forbrukeren, en visuelt tiltalende form, logo, fargene og skrifttypene knyttet til merkevaren din er inkludert på pakkens utside, som inneholder produktet ditt. Måten produktet pakkes på vil påvirke kundens første oppfatning av det, derfor bør det begeistre dem om hva de vil oppdage på innsiden. Varene og merkevaren din introduseres i unboxing-videoer.

Spesialiserte fagfolk som kommer innenfor kategorien grafisk design inkluderer emballasjedesignere. Den iøynefallende emballasjen som skiller seg ut blant et hav av identiske gjenstander er arbeidet til disse dyktige designerne. Kunder og produkter har i utgangspunktet en fysisk og følelsesmessig forbindelse gjennom emballasjedesign.

Wonderwave kan gripe inn for å hjelpe bedriften din på alle områder av design, enten det interne kreative markedsføringsteamet ditt har kapasitet eller du outsourcer hele emballasjedesignet. Vår samarbeidsplattform lar ambisiøse bedrifter raskt sende inn briefs, motta umiddelbare kommentarer og motta kreative forespørsler med lynraske responstider. Wonderwave kan tilby løsningene som enhver bedrift eller oppskalering trenger for raske resultater av høy kvalitet.

Vi kan fullføre prosjekter 10 ganger raskere enn å ansette interne designere siden vi jobber med heltidsdesignere i toppklassen fra hele verden. Dine interne kreative kan fokusere på mer strategiske prosjekter med tiden du sparer på designløsningene våre, og du trenger ikke å bekymre deg for at prosjektet ditt råtner bort i et forsømt etterslep. Vi tilbyr abonnementsalternativer for tilpasset design og et designpersonale som alltid er tilgjengelig for deg. Med de beste tilgjengelige emballasjedesigntjenestene tilbyr vi friksjonsfri, problemfri design.

BOOK ET MØTE MED OSS

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg med emballasjedesign

HVA VI GÅR GJENNOM PÅ MØTE

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS