Wonderwave

GRAFISK DESIGN

Landingsidedesign

Få skreddersydde landingssider eller de som er basert på allerede eksisterende innhold. Vi tilbyr high-fidelity UI-design og kreative UX wireframes. For å skaffe seg de fantasifulle designene til destinasjonssidene trenger bedriften din for å gjøre besøkende til potensielle kunder.

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS

BYGGET FOR KOMMISSIONER, KREATIVE OG MARKEDSFØRINGSTEAM

Øk veksten til det digitale produktet ditt med kraftig destinasjonssidedesign

Det er én ting å tiltrekke forbrukere til en destinasjonsside, men noe helt annet er å få dem til å konvertere. For å gjøre besøkende på nettstedet til potensielle kunder, må du gi en positiv brukeropplevelse og en nydelig designet landingsside. Wonderwaves bygde for deg medlemskapsplaner inkluderer nettstedsbilder og fantasifull design av landingssider. Få et topp 1 % globalt designteam som er konstant på vakt for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av opplevelsen av landingssiden og generere flere potensielle kunder for bedriften din.

Landingssidedesign

For å maksimere konverteringer eller sidemål, lages egendefinerte wireframes og landingssider fra bunnen av eller basert på eksisterende formater.

Nettsted, blogg og app-grafikk

Visuelle elementer laget kun for en nettsteds landingsside, blogginnlegg eller app.

Design systemer

Opprettelse og utvikling av et designsystem samtidig som det tas hensyn til behovene og målene til din virksomhet.

Web UI design

For å øke destinasjonssidekonverteringene, må nettsideelementer utvikles på en brukervennlig måte mens man tar hensyn til brukergrensesnittets behov.

FORDELER

Wonderwave hjelper
ditt team til suksess

Skaler din bedrift

Våre designere skaper brukeropplevelsen, utviklerne gjør den til virkelighet. Sammen kan vi skalere virksomheten din til nye høyder.

Øk bedriftens kapasitet

Effektiviser din bedrift og dine team gjennom økt kompetanse og effektiv bemanning. Kunnskap er ferskvare, Wonderwave er bakeren.

Bevege til handling

Kreativitet blomstrer i trygge omgivelser og en god porsjon intellektuellstimuli. Motiverte team kan oversette konseptene sine til konkrete varer og tjenester. 

Godt samarbeid

Vi har en plattform og et rammeverk som forenkler og effektiviserer all kommunikasjon i teamet ditt. Våre prosjektledere fasiliterer alle kreative prosesser.

Ingen ansettelser, ingen ansvar

Velg hvem du vil jobbe med, når du vil jobbe og mengden arbeid du vil ha gjennomført. Spar penger og tid med vår skalerbare bemanningsløsning.

Prosjektledelse

Våre prosjektledere følger deg gjennom  hele leveransen. Prosjektlederen er din sparringspartner som sikrer kvalitet og at alle krav blir oppfylt. Fra tanke til produkt.

FORNØYDE KUNDER

Wonderwave har betydelig
innvirkning
på menneskers liv

FAQ

Finn svar
til design av landingsside

En landingsside er en enkelt nettside laget spesielt for en markedsførings- eller reklameinnsats. Disse utvikles ofte for markedsføringsmål for å påvirke publikum til å utføre en bestemt handling eller engasjere seg i innholdet. Selv om dette vanligvis ikke er tilfelle, hvis landingssiden er en del av et større nettsted, bør den inkludere merkevarebygging, farger og layout til hovednettstedet.

En landingsside er en nettside som er digitalt utformet for å formidle informasjon om din bedrift eller produkt. For sider på et nettsted eller i en app inkluderer utformingen av en landingsside å bygge wireframes og produsere høykvalitets UI-design.

En sterk landingsside kan føre til større engasjement eller konverteringsfrekvens ved å motivere besøkende til å gjøre en bestemt oppgave på nettstedet ditt. Den tilbyr en tydelig oppfordring til handling og et enkelt konsentrasjonspunkt, som ofte utgjør forskjellen mellom en person som lander på et tilfeldig nettsted og forlater det kontra landing på en tilpasset landingsside og konverterer.

En god landingssidedesign bør ha et tydelig designhierarki, tydelig gjenkjennelige CTAer og et informasjonshierarki som er grundig. Destinasjonssidens designstruktur er avgjørende siden den kommuniserer den generelle tonen og estetikken til budskapet ditt. Overskrifter og skriftstørrelser brukes også effektivt i god destinasjonssidedesign for å formidle den mest avgjørende informasjonen, for eksempel spesialtilbud, eller for å gjenskape innhold fra annonsene dine.

Wonderwaves destinasjonssidedesigntjenester brukes av oppskalere og store bedrifter, inkludert IT-selskaper, e-handelsbedrifter og B2C- og B2B-merker som bryr seg om deres online tilstedeværelse. Det harde arbeidet blir tatt av skuldrene til UX-team, kreative team, markedsføringsteam, og spesielt ytelsesmarkedsføringsteam, som bruker Wonderwaves designtjenester for landingssider. Å ha en engasjerende og grundig destinasjonsside vil utgjøre hele forskjellen hvis bedriften din ønsker å konvertere flere potensielle kunder samtidig som den gir publikum en avansert brukeropplevelse.

Den øverste 1 % av kreative spesialister over hele verden utgjør vårt engasjerte team, som er dannet for å møte kravene til din bedrift. Våre designteam inkluderer profesjonelle innen flere felt, fra bevegelsesgrafikkspesialister for iøynefallende bilder til UX- og UI-designere som spesialiserer seg på landingssideprosjekter. Vi lager forsiktige UX wireframes og high-fidelity UI-design for å øke konverteringene for din bedrift. Med våre alltid-på ansatte og kostnadseffektive kreative løsninger, produserer vi destinasjonssidedesign av høyeste kvalitet.

BOOK ET MØTE MED OSS

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg med design av landingsside

HVA VI GÅR GJENNOM PÅ MØTE

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS