Wonderwave

GRAFISK DESIGN

Kreative annonser

For alle dine sosiale mediekanaler. Få tilgang til unike designideer og kreativt materiale. Wonderwave tilbyr tverrfaglige team,kreativitet og effektivitet for å møte dine krav, enten du trenger statisk eller bevegelig grafikk for Instagram eller YouTube. Øk effektiviteten til markedsføringskampanjene dine å få tilgang til et førsteklasses team av designere som er forpliktet til å skape den beste sosiale media-sikkerheten.

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS

BYGGET FOR KOMMISSIONER, KREATIVE OG MARKEDSFØRINGSTEAM

Skap vekst til det digitale produktet ditt med kreative og kraftfulle design for sosiale medier

I den stadig utviklende sosiale medieverdenen har etterspørselen etter engasjerende innlegg og nytt innhold aldri vært høyere. Våre markedsføring- og designteam ønsker å hjelp til å utvikle materiell på sosiale medier. Wonderwave tilbyr de riktige spesifikasjonene som gjør inntrykk på mågruppen. Bruke våre dedikert team av kreative spesialister for å produsere iøynefallende grafikk, og gjør bruk Wonderwaves samarbeidsplattform for enkelt å produser og håndtere dine design på sosiale medier.

Postdesign på sosiale medier

Sosiale medieplattformer som Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn trenger kontinuerlig ferske, krative og sosiale innlegg med dybde og variasjoner tilpasset dine produkter og brukerens behov.

Sikkerhet for sosiale medier

Utvikle og tilpass i forhold til kravene for målgruppen din. Meldinger, meninger og bilder på sosiale medier være animerte eller statiske.

Konseptdesign for sosiale medier

Oppretting av konsepter og kreativitet på tvers av alle sosiale mediekanaler for kampanjer.

Animert grafikk på sosiale medier

Animasjoner for sosialt medieinnhold som kan brukes i historier, ruller, karusellinnlegg med mer.

FORDELER

Wonderwave hjelper
ditt team til suksess

Skaler din bedrift

Våre designere skaper brukeropplevelsen, utviklerne gjør den til virkelighet. Sammen kan vi skalere virksomheten din til nye høyder.

Øk bedriftens kapasitet

Effektiviser din bedrift og dine team gjennom økt kompetanse og effektiv bemanning. Kunnskap er ferskvare, Wonderwave er bakeren.

Bevege til handling

Kreativitet blomstrer i trygge omgivelser og en god porsjon intellektuellstimuli. Motiverte team kan oversette konseptene sine til konkrete varer og tjenester. 

Godt samarbeid

Vi har en plattform og et rammeverk som forenkler og effektiviserer all kommunikasjon i teamet ditt. Våre prosjektledere fasiliterer alle kreative prosesser.

Ingen ansettelser, ingen ansvar

Velg hvem du vil jobbe med, når du vil jobbe og mengden arbeid du vil ha gjennomført. Spar penger og tid med vår skalerbare bemanningsløsning.

Prosjektledelse

Våre prosjektledere følger deg gjennom  hele leveransen. Prosjektlederen er din sparringspartner som sikrer kvalitet og at alle krav blir oppfylt. Fra tanke til produkt.

FORNØYDE KUNDER

Wonderwave har betydelig
innvirkning
på menneskers liv

FAQ

Finn svar
til design av sosiale medier

Begrepet «design for sosiale medier» refererer til bilder og grafikk som er spesiallaget av en designer avhengig av konteksten til det sosiale innlegget. Vanligvis et statisk bilde, selv om det også kan være animert (som filmer eller gifs).

Bilder og tekst på sosiale medier viser merkevaren din til resten av verden, så vær bevisst på hvordan du fremstiller deg selv. Når du lager grafikk for sosiale medier, må du huske på kanalens nødvendige dimensjoner for en optimal seeropplevelse, merkevarens fargevalg, innleggets kontekst og merkevarens stil.

Visuell kommunikasjon som grafikk hjelper mennesker å bli mer bevisste på virksomheten din, noe som fremmer sosial interaksjon og øker kjennskap til ditt produkt. Oppslag på sosiale medier som er visuelt tiltalende gir økt interaksjon. Hensikten med å bruke sosiale medier er å engasjere publikum med grafikk av høy kvalitet, slik at de klikker på handlingsfremmende tiltak.

Sammenlignet med statisk visuelle design, har bevegelsesdesign en mye større tendens til å fange publikums oppmerksomhet. På grunn av overflod av materiale på sosiale medier, blir vårt publikum ofte avledet fra sosiale annonser eller organiske innlegg. Ved å bruke disse iøynefallende komponentene som bevegelsesgrafikk i innleggene dine, kan det hjelpe deg med å øke engasjementet i sosiale medier å få kontakt med flere i målgruppen din. For å få slutt på målløs tommelrulling, bruk bevegelsesgrafikk.

Alle typer kunder bruker våre designtjenester. Siden sosiale medier er en verden i rask bevegelse, er det viktig å opprettholde en konsekvent flyt av sosialt kreativt design for å holde merkevaren din i live og målgruppen din interessert.

Wonderwave leverer konstante, interessante og engasjerende innlegg med støtte fra vårt verdensomspennende team med engasjerte medarbeidere fra topp 1 % av designere i verden. Med vårt kreative samarbeidsverktøy, som gjør briefing, evaluering og nedlasting av sosialt materiale til en lek med høykvalitets design for sosiale medier. Du styrer hele prosessen, i motsetning til freelancer free-for-alls, er vi alltid her for deg. Vi er også rimeligere enn dyre designselskaper.

BOOK ET MØTE MED OSS

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg med design av sosiale medier

HVA VI GÅR GJENNOM PÅ MØTE

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS