Wonderwave

GRAFISK DESIGN

Illustrasjonsdesign

Vi leverer kreativ grafikk som skiller seg ut fra lagerfotografier og fungerer som en forlengelse av merkevaren din. Ved hjelp av en abonnementsmodell som alltid er på, kan du integrere et omfattende designteam i organisasjonen din og få det nødvendige kreative teamet du trenger.

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS

BYGGET FOR KOMMISSIONER, KREATIVE OG MARKEDSFØRINGSTEAM

Langvarige inntrykk for dine kunder illustrasjoner og infografikk

For å blomstre på nettet må design være unikt, innovativt og fortelle en historie i tillegg til å være godt designet. Aksjefotografier gjør det vanskelig, men originale illustrasjoner laget for målmarkedet, fungerer som en forlengelse av merkevaren din å gjør det mulig. Firmaet ditt får tilgang til et dedikert kreativt team fra Wonderwave, som frigjør dine interne designere og veileder deg i kaotiske markedsplasser. Bruk plattformen vår til å administrere designforespørsler på en enkel måte og få tilgang til et 24-timers designteam.

Wireframes

Vårt team av innovative UI-designere er ansvarlige for å sikre at hver skjerm en bruker  har et konsistent og tiltalende utseende og preg.

Egendefinerte illustrasjoner

Illustrasjoner er laget spesielt for en rekke formål, inkludert markedsføring, utdanning og virksomhet.

Tilpasset infografikk

Infografikk er laget spesielt for deg å bruke online, i presentasjoner eller utskrift, basert på data som enten er nye eller allerede tilgjengelige.

Tilpasset markedsføringsmateriell

Infografikk er laget spesielt for deg å bruke online, i presentasjoner eller utskrift, basert på data som enten er nye eller allerede tilgjengelige. 

Egendefinert web-, ikon- og bannergrafikk

Bilder, ikonbilder og bannergrafikk er spesielt laget for å fengsle publikum på nettet.

FORDELER

Wonderwave hjelper
ditt team til suksess

Skaler din bedrift

Våre designere skaper brukeropplevelsen, utviklerne gjør den til virkelighet. Sammen kan vi skalere virksomheten din til nye høyder.

Øk bedriftens kapasitet

Effektiviser din bedrift og dine team gjennom økt kompetanse og effektiv bemanning. Kunnskap er ferskvare, Wonderwave er bakeren.

Bevege til handling

Kreativitet blomstrer i trygge omgivelser og en god porsjon intellektuellstimuli. Motiverte team kan oversette konseptene sine til konkrete varer og tjenester. 

Godt samarbeid

Vi har en plattform og et rammeverk som forenkler og effektiviserer all kommunikasjon i teamet ditt. Våre prosjektledere fasiliterer alle kreative prosesser.

Ingen ansettelser, ingen ansvar

Velg hvem du vil jobbe med, når du vil jobbe og mengden arbeid du vil ha gjennomført. Spar penger og tid med vår skalerbare bemanningsløsning.

Prosjektledelse

Våre prosjektledere følger deg gjennom  hele leveransen. Prosjektlederen er din sparringspartner som sikrer kvalitet og at alle krav blir oppfylt. Fra tanke til produkt.

FORNØYDE KUNDER

Wonderwave har betydelig
innvirkning
på menneskers liv

FAQ

Finn svar
til illustrasjonsdesign

Illustrasjonsdesign er praksisen med å produsere fengslende bilder (tegninger, malerier, fotografier, vektorer, etc.) som forteller en historie selv i fravær av ord. Det kreves vanligvis å produsere animert, karakterdrevet grafikk som er full av liv og ofte har et humoristisk element. I tillegg brukes illustrasjoner for å støtte poengene i en historie eller artikkel.

Infografisk design er kunsten å lage fengslende bilder som kommuniserer fakta og informasjon på en klar og enkel måte, hovedsakelig basert på visuelle komponenter og sparsomt på tekst. Du er sannsynligvis allerede kjent med sektordiagrammer, søylediagrammer, diagrammer, tankekart og andre typer infografikk.

Ved å bruke allerede eksisterende materialer som skjemaer, tekst, bilder, logoer og effekter, lager grafiske designere statiske bilder. Illustratører lager scener og karakterer. En bevegelsesdesigner kan konvertere bilder og grafisk design til bevegelse.

Wonderwave tilbyr grafiske tegninger, infografikk, datavisualiseringer, salgsmateriale, rapporter og presentasjoner for bruk på nettstedet ditt. I utgangspunktet er Wonderwave i stand til å demonstrere alt hva en bedrift måtte ønske.

Oppskalering og forretningsmarkedsføring og kreative team bruker våre illustrasjonsdesigntjenester. Ditt interne team kan spare kritisk tid ved å bruke våre ekspertdesignere siden de vet at grafikk som er laget ved hjelp av vår samarbeidsplattform for briefer, kommentarer, revisjoner og lagring av merkevareobjekter, vil være på merket.

Wonderwave ansetter eksklusivt den øverste 1 % av designere fra de største firmaene i verden. Enkle bakteppedesigner til fullt tegnede figurer er alle en del av illustrasjonstjenestene våre. Wonderwaves kreative team og personalet i din bedrift er i konstant kontakt takket være vår strømlinjeformede, samarbeidsfokuserte plattform, som håndterer alt. Ved å gjøre dette er tegningene alltid tidsriktige, merkekonsistente og kortfattede.

BOOK ET MØTE MED OSS

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg med illustrasjonsdesign

HVA VI GÅR GJENNOM PÅ MØTE

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS