Wonderwave

GRAFISK DESIGN

eBok design

Lag e-bokomslag for publisering som umiddelbart vekker interessen til leserne dine. Med topp 1 % av globale designere og en intuitiv samarbeidsplattform kan du øke kvaliteten på e-bokdesignene dine og det digitale læremateriellet.

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS

BYGGET FOR KOMMISSIONS-, STRATEGI- OG MARKEDSFØRINGSTEAM

Øk veksten til det digitale produktet ditt med overbevisende og tiltalende e-bøker og håndbøker

Wonderwave er klar over viktigheten av et visuelt tiltalende design for manualer og e-bøker, spesielt hvis bedriften din er ny på å produsere denne typen materialer. Ved hjelp av ditt engasjerte designteam kan du lage fantastiske manualer, e-bøker og læringsmateriell for bedriften din som vil holde lesernes interesse og gjøre opplevelsen herlig fra begynnelse til slutt.

eBok design

I tillegg til å vise frem merkevaren din og gi leserne interessant materiale, inkluderer vi originale eBok-design og alle kreative komponenter for bokens komposisjon.

Guide Design

Originale digitale læringsressurser og veiledninger laget av nytt eller nåværende innhold.

FORDELER

Wonderwave hjelper
ditt team til suksess

Skaler din bedrift

Våre designere skaper brukeropplevelsen, utviklerne gjør den til virkelighet. Sammen kan vi skalere virksomheten din til nye høyder.

Øk bedriftens kapasitet

Effektiviser din bedrift og dine team gjennom økt kompetanse og effektiv bemanning. Kunnskap er ferskvare, Wonderwave er bakeren.

Bevege til handling

Kreativitet blomstrer i trygge omgivelser og en god porsjon intellektuellstimuli. Motiverte team kan oversette konseptene sine til konkrete varer og tjenester. 

Godt samarbeid

Vi har en plattform og et rammeverk som forenkler og effektiviserer all kommunikasjon i teamet ditt. Våre prosjektledere fasiliterer alle kreative prosesser.

Ingen ansettelser, ingen ansvar

Velg hvem du vil jobbe med, når du vil jobbe og mengden arbeid du vil ha gjennomført. Spar penger og tid med vår skalerbare bemanningsløsning.

Prosjektledelse

Våre prosjektledere følger deg gjennom  hele leveransen. Prosjektlederen er din sparringspartner som sikrer kvalitet og at alle krav blir oppfylt. Fra tanke til produkt.

FORNØYDE KUNDER

Wonderwave har betydelig
innvirkning
på menneskers liv

FAQ

Finn svar
til eBokdesign

En e-bok er en digital bokutgivelse som består av tekst, bilder eller begge deler som kan vises på en datamaskins eller annen elektronisk enhets flatskjerm. Det er generelt designet for forbrukere å laste ned som PDF. Med eBok-design får du et fascinerende innholdsarrangement, oppmerksomhetsfengende bilder og fortellende bilder som alle er tilpasset merkevarens skrifttyper, farger og identitet hele veien. En e-bok bør ideelt sett være konstruert for å formidle en historie og flyte fra en seksjon til den neste, noe som fører til publikums neste trinn.

Tjenestene våre brukes av et mangfold av forskjellige bedrifter. Våre eBokdesigntjenester brukes innen markedsførings- og kreative team for å hjelpe deres kreative behov for tilbakemeldinger fra kunder eller for å vise forskjellige ideer. Wonderwave hjelper deg med å lage et eget merkeoppsett som er en fryd for øyet og som formidler budskapet ditt.

Wonderwave sikrer at publikum får en hyggelig leseopplevelse med alt innhold intakt. Vårt spesialiserte eBok-team består av de fremste 1 % av verdensomspennende kreative fagfolk, som vil skreddersy e-boken din for å formidle en klar og tiltalende historie ved hjelp av visuelle verktøy som grafikk, fotografier, farger og fonter. Vi vil sikre  en naturlig flyt og opprettholde publikums oppmerksomhet. Våre designtjenester har en samarbeidsplattform som er tilgjengelig for deg 24/7 og har lynraske responstider.

BOOK ET MØTE MED OSS

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg med eBokdesign

HVA VI GÅR GJENNOM PÅ MØTE

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS