Wonderwave

DIGITAL MARKEDSFØRING

Copywriting

Få overbevisende kopi av innholdet på nettstedet ditt, SEO-vennlige produktbeskrivelser som hjelper varene dine med å rangere, kraftig og pittig e-postmarkedsføring, eller blogginnlegg som vil øke merkevarens synlighet og omdømme.

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS

BYGGET FOR KOMMISSIONER, KREATIVE OG MARKEDSFØRINGSTEAM

Øk veksten til det digitale produktet ditt med høy rangering, kraftig og pittig innhold

Du må definere dine varer og tjenester ikke bare for potensielle kunder, men også med ord som søkemotorer kan forstå. Wonderwaves dyktige team av tekstforfattere kan hjelpe deg med å utvikle en plan for innholdsmarkedsføring som passer dine grunnleggende overbevisninger så vel som kravene, ønsker og foretrukne metoder for innholdsforbruk til målgruppen din. Påvirkningen og betydningen av innhold i moderne tid eksemplifiseres best ved dette.

Blogger

Bransjeledende blogger med pedagogisk og underholdende innhold. De er relevant innhold som er designet for å tiltrekke seg trafikk, rangere godt, utvide publikummet ditt og etablere autoritet.

Nettsideinnhold

365-dagers markedsføring av produktene dine. Øk merkevarebevisstheten ved å fortelle bedriftens historie ved å bruke søkemotorvennlige termer.

Pressemeldinger

Pressemeldinger som er riktig distribuert, formidler det tiltenkte budskapet og samsvarer med merkevaren.

E-post og nyhetsbrev

Bruk salgskopier til å produsere flere potensielle kunder, få flere abonnenter og øke konverteringene.

Produktbeskrivelser

Forbedret eksponering, markedsdifferensiering og klientengasjement gjennom overbevisende kopi.

Hendelsessikkerhet

For å sikre at du deltar på arrangementer, messer, konferanser og utstillinger velfylte, kan vi lage tilpassede reklamer, stands, plakater og bannere.

FORDELER

Wonderwave hjelper
ditt team til suksess

Skaler din bedrift

Våre designere skaper brukeropplevelsen, utviklerne gjør den til virkelighet. Sammen kan vi skalere virksomheten din til nye høyder.

Øk bedriftens kapasitet

Effektiviser din bedrift og dine team gjennom økt kompetanse og effektiv bemanning. Kunnskap er ferskvare, Wonderwave er bakeren.

Bevege til handling

Kreativitet blomstrer i trygge omgivelser og en god porsjon intellektuellstimuli. Motiverte team kan oversette konseptene sine til konkrete varer og tjenester. 

Godt samarbeid

Vi har en plattform og et rammeverk som forenkler og effektiviserer all kommunikasjon i teamet ditt. Våre prosjektledere fasiliterer alle kreative prosesser.

Ingen ansettelser, ingen ansvar

Velg hvem du vil jobbe med, når du vil jobbe og mengden arbeid du vil ha gjennomført. Spar penger og tid med vår skalerbare bemanningsløsning.

Prosjektledelse

Våre prosjektledere følger deg gjennom  hele leveransen. Prosjektlederen er din sparringspartner som sikrer kvalitet og at alle krav blir oppfylt. Fra tanke til produkt.

FORNØYDE KUNDER

Wonderwave har betydelig
innvirkning på menneskers liv

FAQ

Finn svar
til copywriting

Copywriting er kunsten og vitenskapen med å lage tekst for nettsteder, annonser og annet reklamemateriell som promoterer dine varer eller tjenester og overtaler potensielle forbrukere til å handle. Copy gir mening til designet ditt og fungerer som hjørnesteinen for dine strategier for innholdsmarkedsføring, SEO og veksthacking.

Tekstforfattere får jevnlig i oppgave å lage klart og kortfattet innhold for annonser, markedsføringsmateriell og nettsteder, og skrive for et bredt spekter av publikum og bransjer.

For målet om å markedsføre produkter og tjenester på vegne av en klient, utfører tekstforfattere forskning, legger planer og produserer skriftlig materiale (også kjent som kopi). Annonser, slagord, blogger, e-poster, salgsbrev, tekniske dokumenter, taler, manus og nettsidetekst er alle eksempler på dette materialet.

Vår stab av dyktige tekstforfattere er ansatt av organisasjoner av forskjellige størrelser, inkludert små oppstartsbedrifter, nabolagsbedrifter, mellomstore selskaper og store multinasjonale selskaper. En av hovedgruppene av klienter for Wonderwave tekstforfattere inkluderer reklame, grafisk design og innholdsmarkedsføring. Andre ansetter bare vårt team av spesialister, mens noen har interne copywriting-team og vil bruke tjenesten vår på travle tider.

Profesjonelle tekstforfattertjenester krever høyere kunnskap og kompetanse. Elitetekstforfatterne vi har valgt for din virksomhet vil overgå dine forventninger. Reaksjonstidene våre er 10 ganger raskere enn dyre designfirmaer. Vårt globale kreative teams topp 1% av talenter jobber på tvers av mange tidssoner, slik at de er tilgjengelige døgnet rundt for å levere kreativt materiale på under 24 timer. Mens vår samarbeidsplattform sikrer at innholdet ditt kontinuerlig er på merkevaren og reflekterer bedriften din utenfor nettet, gir våre copywriting-løsninger dine interne reklamer mer tid til å konsentrere seg om mer strategisk innsats.

BOOK ET MØTE MED OSS

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg med copywriting

HVA VI GÅR GJENNOM PÅ MØTE

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS