Wonderwave

GRAFISK DESIGN

Bevegelsesdesign

Du kan forbedre nettstedet ditt, digitale kampanjer, presentasjoner og andre designelementer. Skreddersy bevegelsesgrafikk gjennom å koble et komplett designteam til dine markedsførings- og kreative team. Heve nivået på initiativene dine med banebrytende bevegelsesdesign.

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS

BYGGET FOR KOMMISSIONER, KREATIVE OG MARKEDSFØRINGSTEAM

Vær unik med førsteklasses grafikk, animerte annonser og logoer

Online animasjon eller bevegelsesgrafikk innhold blir stadig mer populært som et middel for bedre publikumsengasjement. Bevegelsesdesign forbedrer annonseytelsen, destinasjonsside-konverteringer og e-postoppfordringer betraktelig. Med tilgang til et fullt  designteam i verdensklasse, med spesialkunnskap innen bevegelsesgrafikk og animasjon, gjør Wonderwave det enkelt å  få designet animasjon eller bevegelsesgrafikk.

Motion Graphics

Bevegelsesgrafikk og animert reklame produseres av en rekke årsaker, for eksempel blogginnlegg, markedsføringsmateriale eller reklamekampanjer.

Animerte videoer

Alle animerte videoer som er laget av reklamemessige eller pedagogiske årsaker, har merkevaren din og målgruppen din i tankene.

Animerte forklaringsvideoer

For å beskrive produkt-, tjeneste- eller merkevaremeldinger, skaff deg spesialdesignede filmer, lyd og meldinger.

Animerte presentasjoner

Animasjon og bevegelseseffekter i originale presentasjoner gjør lysbilder levende og øker publikumsengasjementet.

Bevegelsesannonser

Animasjon i digital annonsering kan øke klikkfrekvensen og hjelpe til med salg av en vare eller tjeneste. Det kan også trekke inn nye kunder.

Animerte logoer

En animert eller bevegelig logo som er laget spesielt for deg, kan fortelle en historie eller formidle et budskap til målgruppen din.

FORDELER

Wonderwave hjelper
ditt team til suksess

Skaler din bedrift

Våre designere skaper brukeropplevelsen, utviklerne gjør den til virkelighet. Sammen kan vi skalere virksomheten din til nye høyder.

Øk bedriftens kapasitet

Effektiviser din bedrift og dine team gjennom økt kompetanse og effektiv bemanning. Kunnskap er ferskvare, Wonderwave er bakeren.

Bevege til handling

Kreativitet blomstrer i trygge omgivelser og en god porsjon intellektuellstimuli. Motiverte team kan oversette konseptene sine til konkrete varer og tjenester. 

Godt samarbeid

Vi har en plattform og et rammeverk som forenkler og effektiviserer all kommunikasjon i teamet ditt. Våre prosjektledere fasiliterer alle kreative prosesser.

Ingen ansettelser, ingen ansvar

Velg hvem du vil jobbe med, når du vil jobbe og mengden arbeid du vil ha gjennomført. Spar penger og tid med vår skalerbare bemanningsløsning.

Prosjektledelse

Våre prosjektledere følger deg gjennom  hele leveransen. Prosjektlederen er din sparringspartner som sikrer kvalitet og at alle krav blir oppfylt. Fra tanke til produkt.

FORNØYDE KUNDER

Wonderwave har betydelig
innvirkning
på menneskers liv

FAQ

Finn svar
til bevegelsesdesign

Motion design er et felt som bruker animasjon og spesialeffekter for å bringe grafiske designkonsepter til film- og videoproduksjon. Bevegelsesgrafikk er hvordan vi bruker det til å komme i kontakt med publikum på en mer effektivt måte, og gi fortellingen og budskapet en større dimensjon. Vi produserer en feilfri forening av bevegelsesdesign i full rekkevidde ved å blande sammen bevegelse, visuell design og lyd på en kyndig måte.

Det finnes flere forskjellige typer bevegelsesdesign; noen bruker kun animasjon, mens andre bruker video. For å supplere og forbedre seernes forståelse av informasjonen, kan sistnevnte også legge til animasjonsoverlegg, som datavisualiseringer, ikoner, bilder og forklarende tekst. Mens emosjonell bevegelsesgrafikk streber etter å fremkalle en viss emosjonell reaksjon fra seerne, har forklaringsbevegelsesgrafikk som mål å lære om et emne, produkt eller prosess. På den andre siden brukes reklamebevegelsesgrafikk for å øke bevisstheten om en tjeneste, et produkt eller et prosjekt.

Bevegelsesdesign fremmer markedsførings- og historiefortellingsinitiativer og øker engasjementet. Fordi det er oppsiktsvekkende, blir folk naturlig nok tiltrukket av det. Bevegelsesdesign kan dramatisk forbedre suksessen til reklamer i dette formatet når de kombineres med utmerket språk, historiefortelling og bilder. Mens video betydelig forlenger tiden brukt på et nettsted (96 % av forbrukerne synes videoer er nyttige når de kjøper), oppnår bevegelsesinnhold også teknologiske forbedringer i algoritmer for feeds for sosiale medier og søkemotorer. Sammenlignet med statiske annonser, fikk bevegelsesannonser i gjennomsnitt 1,5 ganger så mange treff på Facebook, Instagram og Amazon, og markedsføringskampanjer viste til og med en 49% raskere inntektsøkning. Sammenlignet med statiske e-postdesign har e-poster som inneholder videoer en 200–300 % høyere klikkfrekvens.

Å lage en animert historie innebærer vanligvis å bruke både historiefortelling og film-effekter. Mens fokuset for bevegelsesdesign hovedsakelig er på flytting av tekst, objekter eller andre ting.

Merkevarens digitale og sosiale engasjement styrkes betydelig av bevegelsesdesign. Den setter deg rett og slett over konkurrentene, samtidig som den har en demonstrert merittliste for å forbedre din digitale annonsesuksess.

Motion graphic design vil fungere forbløffende godt som en del av ethvert selskaps merkevarebygging som tar sikte på å skille seg fra konkurrentene. Du vil tjene på å bruke denne forbedrede funksjonaliteten i merkevaredesign, reklameinitiativer og nettstedinnhold hvis du er en markedsførings-, salgs- eller produktleder, eller bare den kreative tenkeren.

Wonderwave tilbyr de beste 1 % av designere i verden.i  Våre team er alltid tilgjengelige for deg gjennom vår plattform for kreativt samarbeid. På grunn av vår tilgjengelighet for deg døgnet rundt, tilbyr vi en kortere behandlingstid enn noe annet bevegelsesdesignstudio.

BOOK ET MØTE MED OSS

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg med bevegelsesdesign

HVA VI GÅR GJENNOM PÅ MØTE

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS