Wonderwave

UTVIKLING

Apputvikling

Applikasjoner er en populær måte for bedrifter å få en digital tilstedeværelse, markedsføre seg mer effektivt og øke inntektene eller til og med skape nye inntektskilder. For mange bedrifter er en applikasjon deres hovedvirksomhet.

BYGGET FOR KOMMISSIONER, KREATIVE OG MARKEDSFØRINGSTEAM

Øk veksten til det digitale produktet ditt med kraftfull apputvikling

Applikasjoner hjelper organisasjoner i å automatisere operasjoner og øke effektivitet, fra beregning av månedlige budsjetter å ordne salgsrapporter .

Agile utvikling

Agile utvikling er en programvareutviklingsmetodikk basert på iterative, tverrfunksjonelle team som ofte analyserer omstendigheter og brukerbehov for å tilpasse prosjekter. Scrum er et rammeverk for å utvikle og vedlikeholde produkter av høy kvalitet med kortsiktige leveranser.

Web App utvikling

Webapplikasjoner er designet for å oppfylle en spesifikk funksjon og er vert på en webserver. De er tilgjengelige via alle Internett-aktiverte enheter, inkludert telefoner, bærbare datamaskiner og stasjonære datamaskiner.

iOS-apputvikling

iOS-apputvikling innebærer å lage mobilapper for Apple-maskinvare, inkludert iPhone, iPad, iPod Touch, AppleTV og Mac.

Android-apputvikling

Fullsyklus Android-apputviklingstjenester, inkludert forretningsanalyse, design, programmering, testing og lansering av Google Play Store.

Hybrid apputvikling

Hybrid applikasjonsutvikling handler om å oppnå den riktige balansen mellom de opprinnelige utviklingsteknologiene og nettutviklingsteknologiene.

FORDELER

Wonderwave hjelper
ditt team til suksess

Skaler din bedrift

Våre designere skaper brukeropplevelsen, utviklerne gjør den til virkelighet. Sammen kan vi skalere virksomheten din til nye høyder.

Øk bedriftens kapasitet

Effektiviser din bedrift og dine team gjennom økt kompetanse og effektiv bemanning. Kunnskap er ferskvare, Wonderwave er bakeren.

Bevege til handling

Kreativitet blomstrer i trygge omgivelser og en god porsjon intellektuellstimuli. Motiverte team kan oversette konseptene sine til konkrete varer og tjenester. 

Godt samarbeid

Vi har en plattform og et rammeverk som forenkler og effektiviserer all kommunikasjon i teamet ditt. Våre prosjektledere fasiliterer alle kreative prosesser.

Ingen ansettelser, ingen ansvar

Velg hvem du vil jobbe med, når du vil jobbe og mengden arbeid du vil ha gjennomført. Spar penger og tid med vår skalerbare bemanningsløsning.

Prosjektledelse

Våre prosjektledere følger deg gjennom  hele leveransen. Prosjektlederen er din sparringspartner som sikrer kvalitet og at alle krav blir oppfylt. Fra tanke til produkt.

FORNØYDE KUNDER

Wonderwave har betydelig
innvirkning
på menneskers liv

FAQ

Finn svar
til apputvikling

Applikasjonsutvikling er prosessen med å utvikle et dataprogram eller en samling applikasjoner for å utføre de mange aktivitetene som en virksomhet trenger. Applikasjoner hjelper organisasjoner med å automatisere prosedyrer og øke produktiviteten med oppgaver som å beregne månedlige budsjetter eller arrangere salgsrapporter. De samme prosessene gjøres alltid når du lager en app: innhenting av krav, opprettelse av prototyper, testing, implementering og integrasjon.

Opprettelsen av apper garanterer forbedret kundeservice på en rask og effektiv måte. Å spore økende kundebehov og få tilgang til kundeinformasjon gjennom apper er veldig effektivt. I tillegg øker det rekkevidden fordi kunder ganske enkelt kan finne tjenesten eller produktet ditt via appen. Evnen til hele tiden å samhandle med målgruppen din er muliggjort gjennom apputvikling, som også gir markedsførere en direkte kommunikasjonslinje med forbrukerne.

Bedrifter og oppskaleringer bruker Wonderwaves apputviklingstjenester for å organisere, konseptualisere, designe, optimalisere og vedlikeholde apputviklingsprosjektene sine fra begynnelse til slutt. Organisasjoner betaler for bruken av vårt velutstyrte team av eksperter for å forvandle en enkel idé til et brukbart produkt som kan være din neste betydelige inntektskilde.

Flertallet av leverandørene av apputvikling er enten ute av stand til å levere det kvalitetsnivået som dagens virksomheter krever for apputvikling, eller så produserer de arbeid som virker inkonsistent med merkevarens identitet. Wonderwave tilbyr en gruppe av førsteklasses utviklere for å løse disse problemene. Prosessen styres i sin helhet for deg av kreative prosjektledere og designdirektører, takket være en samarbeidsplattform som gjør det enkelt å briefe, overvåke og gi innspill til apputvikling.

BOOK ET MØTE MED OSS

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg med apputvikling

HVA VI GÅR GJENNOM PÅ MØTE

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS