Wonderwave

GRAFISK DESIGN

App design

Arbeid sammen med vårt verdensledende designteam og fagfolk for innovative merkevarekonsepter, utvikling og markedsføring. Wonderwave vil skape og forbedre den unike merkevarebyggingen din bedrift fortjener.

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS

BYGGET FOR KREATIVT, YTELSE OG MARKEDSFØRING

Øk veksten for ditt digitale produktet med kraftfull appdesign

Vi leverer merkevarebygging som er utviklet fra bunnen av eller gjentar et eksisterende design. Vi gjør optimal og særegen merkedesign og utvikling enkelt og tilgjengelig.

Wireframes

Wireframing er et viktig skritt i nett- og mobilutvikling. Den fungerer som et visuelt hjelpemiddel som gir den overordnede utformingen av appen, fremhever funksjonaliteten og indikerer hvordan brukere vil samhandle med den.

Design systemer

Et designsystem er et sett med standarder for å administrere design i stor skala, inkludert et delt språk og visuell konsistens på tvers av forskjellige sider og kanaler.

UI design

Brukergrensesnittdesign vurderer alle de visuelle, interaktive elementene i et produktgrensesnitt – inkludert knapper, ikoner, mellomrom, typografi, fargeskjemaer og responsiv design.

UX-design

Brukeropplevelsesdesign er prosessen med å designe en god brukeropplevelse ved å produsere, skape og organisere grensesnittene mennesker samhandler med.

FORDELER

Wonderwave hjelper
ditt team til suksess

Skaler din bedrift

Våre designere skaper brukeropplevelsen, utviklerne gjør den til virkelighet. Sammen kan vi skalere virksomheten din til nye høyder.

Øk bedriftens kapasitet

Effektiviser din bedrift og dine team gjennom økt kompetanse og effektiv bemanning. Kunnskap er ferskvare, Wonderwave er bakeren.

Bevege til handling

Kreativitet blomstrer i trygge omgivelser og en god porsjon intellektuellstimuli. Motiverte team kan oversette konseptene sine til konkrete varer og tjenester. 

Godt samarbeid

Vi har en plattform og et rammeverk som forenkler og effektiviserer all kommunikasjon i teamet ditt. Våre prosjektledere fasiliterer alle kreative prosesser.

Ingen ansettelser, ingen ansvar

Velg hvem du vil jobbe med, når du vil jobbe og mengden arbeid du vil ha gjennomført. Spar penger og tid med vår skalerbare bemanningsløsning.

Prosjektledelse

Våre prosjektledere følger deg gjennom  hele leveransen. Prosjektlederen er din sparringspartner som sikrer kvalitet og at alle krav blir oppfylt. Fra tanke til produkt.

FORNØYDE KUNDER

Wonderwave har betydelig
innvirkning
på menneskers liv

FAQ

Finn svar
til appdesign

Appdesign er en kontinuerlig prosess som inkluderer komponenter av brukeropplevelse (UX) og brukergrensesnitt (UI). Appens flyt og struktur er skapt av designere, som også definerer løsninger og tar stilistiske avgjørelser om alt fra farger til skrifttyper.

Med bakgrunn i designens dype innvirkning på brukeropplevelsen, er appdesign på mange måter avgjørende for suksessen til bedriften din. Når en bruker samhandler med appen din, påvirkes brukeren i stor grad av hvordan den ser ut og føles. Dette definerer også videre hvordan bruker vil samhandle med din bedriften.

Ofte er egne kreative ressurser utnyttet til det fulle. Eller så har man ikke egne ressurser inhouse. Vi  leier ofte ut markedsføringsteam til både små og store bedrifter i skaleringsprosesser innen appdesign. Når kunder ganske enkelt kan sende inn sine kreative krav gjennom Wonderwave, trenger ikke ideer og eksperimenter å gå til grunne i en sikkerhetskopiert backlog. De samme vekstbedriftenes kreative team bruker Wonderwave til å øke kapasiteten og lar interne designere ta en pause fra det daglige arbeidet for å fokusere på viktigere strategiske initiativer.

Flertallet av appdesigntjenester tilbyr standariserte apper, hvor brukeropplevelsen oppleves som frakoblet merket/merkevaren eller er for begrensende til å imøtekomme det høye volumet og forventningene til brukeren. Ved å gi teamene konstant tilgang til et Fleksibelt og kreativt team som er integrert i deres merkevare, adresserer Wonderwave begge disse problemene. Prosessen styres i sin helhet for deg av kreative prosjektledere og designere, ved å bruke en samarbeidsplattform som forenkler admenistrasjon, vedlikehold og løpende tilbakemeldinger på appdesign.

BOOK ET MØTE MED OSS

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg med appdesign

HVA VI GÅR GJENNOM PÅ MØTE

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS