Wonderwave

GRAFISK DESIGN

Annonsedesign

Få tilgang til unike statiske annonser, bevegelsesannonser, kreative konsepter og alle variasjonene du trenger for kryss-markedsføring. Vi lager pålitelige design av høy kvalitet for deg eller kundene dine. Gjennom oss kan du koble ditt markedsføringsteam til en fullt utstyrt organisasjon. Du vil definitivt forbedre din offline og nettbaserte annonseringskampanjer med annonsedesign fra Wonderwave.

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS

BYGGET FOR KREATIV OG PRESIS MARKEDSFØRING

Øk veksten på digitale produkter med kraftfull annonsedesign

Markedsføringsteam trenger en tydelig og helhetlig merkevarebygging. Dette for å utvide i nye kanaler, teste, optimalisere annonsering og integrere kampanjer på tvers av forskjellige online og offline medier. Kontinuerlig oppdatering av statiske digitale annonser må til for aktualitet og publikums interesse. Gjennom engasjerte og kreative team gjør Wonderwave det enkelt å administrere designforespørsler som er samlet på en enkel plattform laget for kreativt samarbeid.

Annonsedesign

Hver ny kreativ idé kan tilpasses i kanalen samtidig kan dette måles på så mange måter du ønsker.

Visningsannonser

I henhold til spesifikasjoner og krav til plasseringen, blir annonse helhetlige. Vårt tverrfaglige team sørger for  at alt innhold resonerer.

Out of home annonser

Vi er nyskapende for dine kommende IRL-kampanjer, reklametavler, internett og transportreklame.

Animerte annonser

Ypperste kvalitet på vertikale historieannonser, dynamisk typografi med mer.

Annonser i sosiale medier

Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn og flere tilbyr alle annonser på sosiale medier. Vi sørger for å holde deg aktuell gjennom plasseringer og anbefalte kanaler.

FORDELER

Wonderwave hjelper
ditt team til suksess

Skaler din bedrift

Våre designere skaper brukeropplevelsen, utviklerne gjør den til virkelighet. Sammen kan vi skalere virksomheten din til nye høyder.

Øk bedriftens kapasitet

Effektiviser din bedrift og dine team gjennom økt kompetanse og effektiv bemanning. Kunnskap er ferskvare, Wonderwave er bakeren.

Bevege til handling

Kreativitet blomstrer i trygge omgivelser og en god porsjon intellektuellstimuli. Motiverte team kan oversette konseptene sine til konkrete varer og tjenester. 

Godt samarbeid

Vi har en plattform og et rammeverk som forenkler og effektiviserer all kommunikasjon i teamet ditt. Våre prosjektledere fasiliterer alle kreative prosesser.

Ingen ansettelser, ingen ansvar

Velg hvem du vil jobbe med, når du vil jobbe og mengden arbeid du vil ha gjennomført. Spar penger og tid med vår skalerbare bemanningsløsning.

Prosjektledelse

Våre prosjektledere følger deg gjennom  hele leveransen. Prosjektlederen er din sparringspartner som sikrer kvalitet og at alle krav blir oppfylt. Fra tanke til produkt.

FORNØYDE KUNDER

Wonderwave har betydelig
innvirkning
på menneskers liv

FAQ

Finn svar
til annonsedesign

Annonsedesign er en blanding av tekst og visuelle komponenter som hjelper til med kommunikasjon via betalt annonsering. For å være effektiv må annonsen passe til standardene og behovene til annonsekanalen den er laget for.

Du kan ikke drive reklamekampanjer uten annonsekreativitet. Du trenger annonsekreativitet for å starte nye kampanjer, teste varianter og fornye dem over tid. Dette gjelder enten de er trykte, digitale, statiske, bevegelse, historiefortellinger eller karuseller.

Annonsedesign er parallellen til markedsføring og design. Hovedmålet er ofte å avbryte «rulling», tiltrekke oppmerksomhet, gjøre inntrykk og oppfordre spesifikke målgrupper til å klikke, eller alt det ovennevnte, noe som vanligvis krever en distinkt designstrategi.

Uten design ville annonsering være begrenset til annonseformer som kun inneholder tekst, for eksempel Google-søkeannonser. Design er en nødvendighet for å starte de fleste reklamekampanjer, enten det er en reklametavle eller en Facebook-annonse. Et sterk design er helt nødvendig for å skille seg ut.

Når interne kreative ressurser er begrenset, bruker flere markedsføringsteam og forskjellige bedrifter Wonderwaves annonsedesigntjenester. Når brukere sender inn sine kreative ideer til Wonderwave, kan ideene deres bli realisert raskt og effektivt. Mange av de samme bedriftene som også har egne kreative team, bruker allikevel Wonderwave for å utvide sin kapasitet å heller fokusere på større strategiske initiativer.

De fleste leverandører av annonsedesign mangler kapasitet til å imøtekomme det enorme volumet av forespørsler og forventningene til dagens virksomheter. Mange av konkurrentene produserer litt for fantasifulle design som føles fjernt fra essensen av selskapet de prøver å representere. Wonderwave løser disse utfordringene ved å gi kundene kontinuerlig tilgang til en fleksibel og kreativ stab, som dedikert til deres egne merkevare eller case. Med kreative prosjektledere og designdirektører administreres hele prosessen for deg, med en samarbeidsplattform som gjør det enkelt å orientere, administrere og gi tilbakemelding om annonsemateriale.

BOOK ET MØTE MED OSS

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg med annonsedesign

HVA VI GÅR GJENNOM PÅ MØTE

TALENTS TRUSTED BY AMBITIOUS BRANDS